Ilyen tündéri Laky Zsuzsi 7 esztendős kislánya, Luca

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Laky Zsuzsanna torta plus size modell szépségkirálynő kislány születésnap gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
7 esztendős lett Laky Zsuzsi nagyobbik kislánya, Luca, akit az RTL Klub stábja is felköszöntött egy tortával.

Az egykori magyar szépségkirálynő, aki ma már plus size modellként tevékenykedik, két gyönyörű gyermek édesanyja. Nagyobbik lányával, a 7. születésnapját pont most ünneplő Lucával az RTL Klub vendégei voltak, ahol a kis ünnepelt még egy tortát is kapott.

A tündéri gyermek először kicsit zavarba jött, majd boldogan fújta el a gyertyákat és kóstolta meg a desszertet. Kiderült, hogy görkorcsolyára és iskolatáskára vágyik, amit hamarosan valószínűleg meg is kap majd a szüleitől.

A nagy bejelentés: baba érkezik - fotók és ötletekhttp://www.life.hu/csalad/20180305-a-varandossag-bejelentese-baba-erkezik-babavaro-fotok-es-otletek.htmlMa már teljesen magától értetődő, hogy a közösségi médiában is bejelentjük életünk fontosabb eseményeit: eljegyzést, házasságkötést, válást és igen, a babavárást is. Ehhez adunk most ötleteket, mert bizony sokan elbuknak. Család--A munkahelyi stressz magánéleti konfliktusokat és párkapcsolati kríziseket okozhathttp://www.life.hu/csalad/20180305-munkahelyi-stressz-maganeleti-konfliktusokat-es-parkapcsolati-kriziseket-okozhat.htmlA munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtése nehezebb, mint gondolnánk. A stressz, mely ránk rakódik, észrevétlen a bőrünk alá mászik, a vérkeringésünkbe kerül és a szívünk ritmusosan pumpálni kezdi a testünk minden porcikájába. Ez pedig számtalan dologban meggátol minket a magánéletünkben. Család--Enripue Iglesias közösségi oldalán mutatta meg, mennyire imádja az ikreket http://www.life.hu/csalad/20180306-enripue-iglesias-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-mennyire-imadja-az-ikreket.htmlAnna Kurnyikova és Enrique Iglesias nem igazán tesznek közzé képet nemrégiben született ikreikről, azonban most megtörték a csendet. Enrique egy cuki videóban mutatta meg egyik kisbabájukat. Család--Cooky és családja Franciaországba utazikhttp://www.life.hu/csalad/20180306-cooky-es-csaladja-franciaorszagba-utazik-kevin.htmlCooky párjával, Debórával és a kis Kevinnel együtt Franciaországba készül. Természetesen nem hosszabb időre, csupán másfél hétre utaznak el. CsaládOrigoGeréb Ágnes nem kezdte meg a büntetését, kegyelmi kérvényt adott behttp://www.life.hu/csalad/20180306-gereb-agnes-nem-kezdte-meg-a-bunteteset-kegyelmi-kervenyt-adott-be.htmlEgyelőre nem kell börtönbe vonulnia Geréb Ágnesnek. A szülész-nőgyógyász kegyelmi kérvényt adott be az államfőnek. Család--Úgy tűnik, Katalin hercegné április 23-án, Szent György napon szül majdhttp://www.life.hu/csalad/20180305-ugy-tunik-katalin-hercegne-aprilis-23-an-szent-gyorgy-napon-szul-majd.htmlEgy, a királyi családhoz közel álló forrás kiszivárogtatta, mikor ad életet Katalin hercegné harmadik gyermekének, és már azt is tudni lehet, miért olyan jelentős ez a dátum. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.