Bruce Willis nem rég adott túl a Central Parkra néző, kétszintes lakásán, mely több mint 17 millió dollárért lett meghirdetve. A színész és felesége azonban nem maradt tétlen, hamar új New York-i ingatlan után néztek, melyre idén február 15-én rá is találtak.

Willis és Emma Heming egy fele akkora, ám jóval patinásabb lakás mellett döntöttek. A 284 négyzetméteres, 3,2 méter belmagasságú új otthonuk 7,9 millió dollárba került. Ne gondold azonban, hogy a sztárpár leadott volna igényeiből. Ez a luxuslakás 4 hálószobával és ugyanennyi fürdőszobával rendelkezik, ám, ami az igazi vonzerejét adja, az maga a szerkezete: napfényes üvegépület.

Willis és Emma Heming új otthona egy 284 négyzetméteres, 3,2 méter belmagasságú lakás, ami 7,9 millió dollárt kóstálForrás: Douglas Elliman Real Estate

A lakás diófa padlója és szintén diófa falbetétei, beépített szekrényei egyszerre teszik stílusossá és otthonossá. Ez a szín remek kontrasztot biztosít, az egyébként tiszta üveg felületekkel. A lakáshoz egy hatalmas terasz is tartozik.

A konyha egyik fala ugyan a padlótól a mennyezetig érő ablak, ám a többi részen a már említett meleg fa, valamint a hűvösebb króm és márvány uralkodik. Letisztult, elegáns és praktikus helyiség.

Minden háló saját fürdőszobával és lélegzetelállító panorámával rendelkezik. A főháló ugyanakkor nem csak nagyobb, de saját gardróbszobával bír.

Az épületben személyzet, saját étterem, gyermekjátszó, média-, billiárd- és játékterem, valamint fitnesz-központ, gyógyfürdő és egy nagy úszómedence is található.

Nézd meg a lakás többi részét is!Forrás: Douglas Elliman Real Estate