Pin-up lányként pózol Palvin Barbi

modell pin-up lány Palvin Barbara szexi magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egy neves magazin fotózta Palvin Barbit, aki ezúttal pin-up lányként pózol.

A Self Service Magazin felkérésére retró stílusú tornadresszt és hosszú szárú zoknit húzott Palvin Parbi. Igazi pin-up lányként pózol, ha nem tudnánk, hogy ő az, azt hihetnénk, hogy a 80-as évek egyik reklámplakátját látjuk.

A modell ezen a képen is tökéletesen néz ki, úgy tűnik, rajongóit egyáltalán nem érdekli, mit vesz fel, hiszen minden egyes fotóját rendre agyonlájkolják. Legutóbb például a tengerpartról jelentkezett be, ahol sellőként csavargatta vizes haját.

The Pin-up. check out the new issue of @selfservicemagazine

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Túlméretezett fenékimplantátummal sokkol Blac Chyna: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180308-tulmeretezett-fenekimplantatummal-sokkol-blac-chyna-foto.htmlIgencsak túlzásba vitte a fenékimplantátuma méretét Rob Kardashian exe, Blac Chyna, aki most a tengerparton sokkol. TrendOrigoJakabos Zsuzsa bikinis fotót osztott meg magáról: nagyon szexihttp://www.life.hu/trend/20180307-jakabos-zsuzsa-bikinis-fotot-osztott-meg-magarol-nagyon-szexi.htmlJakabos Zsuzsa férfi rajongói legnagyobb örömére egy bikinis fotót posztolt magáról a közösségi oldalán. TrendMTI/Illyés TiborMonica Lewinsky 44 évesen is remekül néz kihttp://www.life.hu/trend/20180307-monica-lewinsky-44-evesen-is-remekul-nez-ki-oscar-party.htmlMonica Lewinsky az Oscar-díjátadót követő partin jelent meg: egy kék estélyiben keltett feltűnést. Trend--Retusálatlan testek és plus size modellek a Sports Illustratedbenhttp://www.life.hu/trend/20180307-retusalatlan-testek-es-plus-size-modellek-a-sports-illustratedben-magazin.htmlA plus size modellek is teret kaptak a Sports Illustrated legutóbbi kampányában, akik büszkén mutatták meg testüket retusálatlanul is. TrendOrigoKeleti Andrea soha többé nem botoxoltathttp://www.life.hu/trend/20180306-keleti-andrea-soha-tobbe-nem-botoxoltat-szepeszeti-kezeles.htmlKeleti Andrea nem tagadja, kipróbált már néhány szépészeti kezelést, ám a botoxot soha többé nem vállalja be. Trend--Fehérneműs fotósorozat készült Kate Uptonról: szexi fotókhttp://www.life.hu/trend/20180306-fehernemus-fotosorozat-keszult-kate-uptonrol-szexi-fotok.htmlSzexi fehérneműs fotósorozat készült a brit kebelcsodáról, Kate Uptonról. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.