Tóth Gabi testhez simuló, áttetsző bodyban pózol: fotó

Tóth Gabi fotó szexi body Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi hihetetlenül szexi képpel lepte meg rajongóit: egy áttetsző, testére simuló bodíban pózol.

Szerencsére Tóth Gabi nem hagy alább a szexi képek posztolásával csak azért, mert kapcsolatban él. Ez főként a férfi rajongóinak jó hír, hiszen ők nem csak a hangja miatt imádják az énekesnőt, aki nemrég egy dögös fotóval lepte meg őket. Gabi a felvételen egy fekete, áttetsző bodyban pózol, ami szépen rásimul az idomaira. Mondanunk sem kell, a követői imádják a fotót, amiről a hozzászólásokból kiderült, hogy Kasza Tibi készítette.

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Sharon Stone 60 évesen is bombaformában van! Eláruljuk szépségtitikait!http://www.life.hu/trend/20180306-a-60-eves-sharon-stone-szepsegtitkai.htmlHollywood ünnepelt színésznője, Sharon Stone ma lett 60 éves. Ennyi idősen is bombasztikusan néz ki, ami nem is csoda, hiszen tudatosan foglalkozik magával. Eláruljuk szépségtitikait! TrendOrigoSzabó Zsófi 4 hónappal szülés után testhez simuló ruhába bújt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180309-szabo-zsofi-4-honappal-szules-utan-testhez-simulo-ruhaba-bujt-foto.htmlTesthezálló ruhába bújt Szabó Zsófi, akin meg sem látszik, hogy 4 hónapja szült. TrendOrigoPin-up lányként pózol Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20180309-pin-up-lanykent-pozol-palvin-barbi.htmlIsmét egy neves magazin fotózta Palvin Barbit, aki ezúttal pin-up lányként pózol. TrendOrigoEgy szál semmiben fotózták Tápai Szabináthttp://www.life.hu/trend/20180309-egy-szal-semmiben-fotoztak-tapai-szabinat-szexi-foto.htmlSzexi fotó készült Tápai Szabináról: a csinos sztáranyukát egy baldachinos ágyban fotózták. TrendOrigoTúlméretezett fenékimplantátummal sokkol Blac Chyna: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180308-tulmeretezett-fenekimplantatummal-sokkol-blac-chyna-foto.htmlIgencsak túlzásba vitte a fenékimplantátuma méretét Rob Kardashian exe, Blac Chyna, aki most a tengerparton sokkol. TrendOrigoUtálod a melltartódat? Ezt csinálod rosszul!http://www.life.hu/trend/20180307-utalod-a-melltartodat-ezt-csinalod-rosszul.htmlValószínűleg nincs olyan nő, aki ne átkozta volna el a melltartóját, vagy aki ne ért volna úgy haza egy hosszú és nehéz nap után, hogy első mozdulatával megszabadult ettől a praktikus, ámde sokszor nagyon is kényelmetlen ruhadarabtól. Ugye neked is ismerős? De mégis mit csinálunk rosszul? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.