Címlapon hozta a National Geographic a 12 éves fekete-fehér ikreket, akik életük eddigi történéseiről meséltek. A különbségeiknél nem a külső volt az első, amit kiemeltek. 

Millie Marcia Madge Biggs és Marcia Millie Madge Biggs ikrek. Azonban egyikőjük fehér, másikuk pedig színes bőrű. Édesanyjuk szintén fehér bőrű, édesapjuk pedig jamaicai, a lányok különböző géneket örököltek. Születésükkor még nem látszott a markáns különség, ahogy azonban egyre jobban cseperedtek, látszott, hogy a lányok kinézete nagyban különbözik majd.

Millie-t és Marciát legtöbbször inkább barátnőknek nézik, mint ikreknekForrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Anita Maric / Swns.Com

Édesanyjuk, Amanda azt mondja, hogy soha nem érik őket rasszista megkülönböztetések, de általában azt hiszik a lányokra, hogy nem testvérek, mindössze barátnők. A National Geograpihic címlapon közölte a lányok fotóját, hogy bemutassa, hogyan is telt eddigi 12 évük. Mint mondták: jól.

Megkérdezték a lányokat, mi a legfőbb különbség közüttük, és ők nem a külsőt említették. Szóba sem került, hogy egyikük fekete, másikuk pedig fehér, vagy hogy a szemük színe is különbözik. "Milli jobban szereti a lányos dolgokat. Mindent szeret, ami rózsaszín. Én nem szeretem a rózsaszínt, fiúsabb vagyok" - mondta testvéréről Marcia.