Meghan Markle hamarosan Harry herceg felesége lesz. A királyi családba pedig csak úgy kerülhet be, ha több dolog mellett az öltözködésén is csiszol, illetve csiszolnak azok, akiknek ez a munkájuk.

Sokakat foglalkoztat az, hogy Meghan Markle magának szerzi be a ruháit, mint minden földi halandó, és fizet is értük, vagy esetleg ajándékba kapja a divatházaktól azért, hogy népszerűsítse a márkát. A The Cut divatmagazin utánajárt, hogy is van ez.

Kiderült, hogyan szerzi be ruháit Meghan MarkleForrás: Getty Images


Azt írják, hogy Meghan bizony kifizeti a ruháit, nem fogadhat el ajándékot a királyi család tagjaként. Hiába megy hozzá egy herceghez, mégsem jár neki az a kiváltság, ami a hírességeknek általában. A sztárok ugyanis ajándékba kapják ruhatáruk szinte minden darabját.

Meghan azonban nem megy egy nadrágért a ruhaboltba, a vásárlási folyamat eltért a szokásostól. A leendő hercegné asszisztense megkeresi a ruhatervezőket, ők ajánlatokat küldenek neki, aztán pedig kiválasztja azokat a darabokat, amik a szabályok szerint Markle-nek a legmegfelelőbbek lesznek.