Visszaküldte az egyik licitáló Bódi Sylvi használt bugyiját

fehérnemű Bódi Sylvi licit árverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi nemrég árverést rendezett, eladta a fehérneműit. Az egyik licitáló azonban visszaküldte a csipkés darabot.

A modell az Instagramon mesélte el, miért történt mindez:
"A facebookos gardróbvásárom történetében igen sokféle emberrel találkoztam. Különösen a "Bugyi Börze" ideje alatt... Voltak kamu képpel regisztrált csalók, és voltak jó fej, páratlan humorral megáldott úriemberek is. Többen tettek gáláns ajánlatokat az egyedi darabokra.Volt egy férfi, aki megvett tölem egy fehérnemüt, s bár a bugyi árát korrekt módon elutalta, igazából csak a dedikált fotó kellett neki, arra hajtott. A csipkés tangámat visszaküldte és azt kérte, hogy árverezzük el és a bevételt a Vércsepp Alapítványnak ajánljuk fel.
Azt gondolom ez nagyon nemes és stílusos cselekedet a részéröl, így a napokban a szebbnél szebb fehérnemük mellett azt a különleges csipke csodát is fel fogom rakni és árverésre bocsátom, ahogyan az úriember kérte. Szóval ha valaki nagyon szeretne tölem egy bugyit venni, akkor ennél tökéletesebb alkalmat nem is tudok elképzelni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.