Az egyetlen dolog, amit Sarah Jessica Parker még a cipőknél is jobban szeret, az a könyv. Ám ezt nehéz elhinni SJP Instagram oldalára feltöltött képe láttán. Egészen biztosak vagyunk abban, hogy a gardróbszekrényében, teljességgel elképzelhetetlen egy ilyen eset.

A Carrie Bradshaw-t megformáló színésznő elkötelezett a könyvek iránt. Tiszteletbeli elnöke például a Book Club Centralnak, és szerkesztőségi igazgató az SJP Hogarth könyvkiadónál.

Mindig is szerettem olvasni, ugyanabból az okból, amiért imádom a színjátszást, vagyis azért, mert más emberek története mindig sokkal érdekesebb a sajátoménál.

My bookcase runneth over. X, SJ

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés,

A színésznő New Yorki-i otthonába tehát nem ártana némi könyvelrendezési ötlet. No, nem a minimalista őrület, inkább valamilyen szép és formás könyvespolc, ami megfelelően beleillik SJP otthonának mostani stílusába. Korábban már mutattunk lélegzetelállító könyvespolcokat, melyek a könyvek szerelmeseinek álomotthonából nem hiányozhatnak.

1.Miron Lior - cb2.com 699 dollár, 2. Glas  Italia Bookcase - abchome.com 4295 dollár, 3. Justina Blakeney - Ines Etagere luluandgeorgia.com 563 dollár, 4. Dacia Standard - allmodern.com 550 dollár, 5. Kalmar Ten Tier Shelf - anthropologie.com 1298 dollárForrás: Life.hu

Egy könyvespolc mindig visszatükrözi a lakás tulajdonosának személyiségét. Az, hogy melyek vannak szemmagasságban, melyek tornyosulnak a polc tetején és melyek vannak elrejtve legalulra, sokat elmond az illető olvasási szokásairól. Ám nem csak a könyvek elrendezése, hanem a polcra tett, vagy épp nem tett emléktárgyak, fényképek, csecse-becsék is sokatmondóak lehetnek. A modern lakásdesign egyik fontos eleme, hogy nincsenek nyitott tárolók. Az olvasás megszállotjai azonban még így is találhatnak olyan félig rejtett felülteket, melyekre letehetik és otthonuk díszeként használhatják aktuális kedvenc köteteiket.