Éveken keresztül másból sem állt a 28 éves virginiai lány élete, mint szőrtelenítésből: túlzott szőrnövekedéssel küzd ugyanis Miranda, de most eldöntötte, megmutatja igazi önmagát. 

Miranda éveken keresztül szőrtelenített, minden egyes alkalommal 5 órát vett el az életéből, hogy a betegsége miatt túlzott szőrnövekedéssel felvegye a harcot, hogy amint befejezte, szinte kezdhesse elölről. A policisztás petefészek betegség egyik velejárója a túlzott szőrnövekedés, legalábbis Mirandánál.

Miranda megmutatta szőrös testétForrás: NORTHFOTO/Miranda Nodine / mediadrumworld.com/Miranda Nodine / Mediadrumworld.Com

Hosszú idő után a 28 éves Miranda úgy döntött, hogy befejezi, és nem szőrtelenít tovább, de ami még ennél is fontosabb, nem is rejtegeti testét. Mindenkinek megmutatta, hogyan néz ki természetesen, esetében ez azt jelenti, hogy szinte az egész testét beborítja a szőr, és mindenkit arra bátorít, aki hasonló problémákkal küzd, hogy cselekedjen ugyanígy. 

Megmutatta testét a maga valójábanForrás: NORTHFOTO/Miranda Nodine / mediadrumworld.com/Miranda Nodine / Mediadrumworld.Com