Kóbor Jánosnak és feleségének, Zsókának nemrégiben született meg első unokája, most azonban újra beköszöntött hozzájuk az öröm, hiszen Kóbor fia, Dániel is apuka lesz. Először sokkolta a zenészt a hír.

"Őszintén szólva sokként ért, amikor megtudtam, hogy újra unokám születik"mondta a Lokálnak Kóbor János. A zenész nemrégiben lett nagypapa, hiszen feleségének, Zsókának lánya egy kislánynak adott életet. Most pedig Kóbor fia, Dániel jelentette be, hogy apuka lesz. 

"Minden pici érkezése egy valóságos csoda. Ettől függetlenül a nagypapiszereppel továbbra sem tudok azonosulni, legalábbis nem úgy, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva" - mondta a lapnak Kóbor János, akit még mindig jobban vonz a karosszékben ücsörgésnél a vitorlázás, és a családdal aktívan eltöltött idő. 

Kóbor János várja, hogy megszülessen unokájaFotó: Margitay Klára/Life.hu

"A hír hallatán mindenkinek leesett az álla, hiszen annak ellenére, hogy 43 éves, valahol legbelül még ő is egy nagy gyerek. Nem sejtettük, hogy a közeljövőben apaságra adja a fejét" - mesélte Zsóka, aki azt is elárulta, hogy a zenész fia még nem régóta van együtt kedvesével. Dániel egyébként - apjához hasonlóan - sokkal fiatalabb pár választott magának. Huszonkét év van közöttük.