Pachmann Pétert szinte minden nap láthatjuk a képernyőn, és egészen sokáig a közösségi oldalának köszönhetően a családi életébe is bepillanthattunk. Nemrég azonban úgy döntött, hogy változtat ezen: nem oszt meg többé családi képeket.

Pachmann Pétert szinte minden nap láthatjuk a képernyőn, és egészen sokáig a közösségi oldalának köszönhetően a családi életébe is bepillanthattunk. Nemrég azonban úgy döntött, hogy változtat ezen: nem oszt meg többé családi képeket, sem a gyermekéről, sem a feleségéről nem mutat többé felvételeket. 

Pacmann Péter nem oszt meg többé családi fotókat"Fotó: Adrián Zoltán - Origo "

"Elkezdtek ezek a képek rossz értelemben terjengeni. Ez azt jelenti, hogy a fiamról készült korábban egy-két fotó, és addig amíg sajtóbarát személyiség voltam, addig azok a fotók szépen működtek, és olyan helyeken használták őket, ahol kell. Aztán egyik pillanatról a másikra nem lettem sajtófriendly egy bizonyos eset miatt, és abban a pillanatban a kisfiamat több újságban is úgy ábrázolták, mint egy bűnözőt,hogy neki személyiségi joga van, tehát neki nem mutatjuk az arcát, hanem kisatírozzuk a szemét. És arra jöttem rá, hogy jobb lenne Annácskát ettől megóvni" - mondta Pachmann Péter.