Pataki Zita a sikertelenség ellenére még nem adta fel, hogy gyereke legyen

Forrás: RTL Klub -
terhesség gyerekvállalás lombik Pataki Zita gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg próbálkozás, fájdalom és könnyek vannak Pataki Zita háta mögött, hiszen hiába próbálkoztak minden lehetséges módon férjével, hogy gyermekük szülessen, nem sikerült. Az időjós azonban még nem adta fel, reménykedik a gyerekben.

Évtizedek óta ismerik a nézők Pataki Zitát, azt azonban nem tudták, milyen küzdelmeken megy keresztül. Az időjós és férje éveken át próbálkoztak, minden lehetséges módot bevetettek, hogy gyermekük szülessen, de nem sikerült. Nyolc lombikprogramot csinált végig, mire sikerült elengednie. Végleg azonban nem tudott lemondani a gyermekről, még ma is reménykedik.

Pataki Zita még nem adta fel, hogy gyermeke legyen Forrás: RTL Klub

Hát mi ez, ha nem remény?

Tóth Gabi pasija, Krausz Gábor családot akar: kiélte magáthttp://www.life.hu/csalad/20180322-toth-gabi-pasija-krausz-gabor-csaladot-akar-kielte-magat.htmlKét és fél éve költözött haza Angliából Krausz Gábor, minden tekintetben mozgalmas éveket tudhat a háta mögött. Sok lány fordult meg mellette, de már kész arra, hogy megállapodjon: családra vágyik. CsaládOrigoHúsvéti nyuszis ajándékötletek – A csibék és tojások most nem jutnak szerephezhttp://www.life.hu/csalad/20180320-husveti-nyuszis-ajandek-otletek.htmlAz időjárás ugyan nem kedvez a húsvéti hangulatnak, de épp itt az ideje, hogy eltervezd, milyen locsolóverset fog mondani a gyerek a nagyinak, miként fogjátok kifesteni a tojásokat. A lakás ünnepi feldíszítésén túl, neked mint szülőnek már azon is dolgoznod kell, hogy mit hozzon a nyuszi. A csokihegyeken túl, sok családban hagyomány, hogy a kisebbek apró vagy épp nagy ajándékra is szert tesznek a húsvét apropóján. Mi most a nyuszis ajándékokat vesszük sorra. CsaládOrigoFodor Rajmund közös fotót posztolt anyósával, Esztergályos Cecíliávalhttp://www.life.hu/csalad/20180321-fodor-rajmund-kozos-fotot-posztolt-anyosaval-esztergalyos-ceciliaval.htmlA kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Fodor Rajmund a közösségi oldalon is gratulált anyósának, Esztergályos Cecíliának, aki a múlt héten megkapta a Kossuth-díjat. Család--Bármelyik pillanatban szülhet Kapócs Zsóka, már ekkora a pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20180321-barmelyik-pillanatban-szulhet-kapocs-zsoka-mar-ekkora-a-pocakja.htmlKapócs Zsóka a többi hírességhez képest viszonylag ritkán oszt meg magáról fotókat közösségi oldalán, most mégis kivételt tett, megmutatta, milyen szépen gömbölyödik a pocakja. CsaládOrigoAnthea Ring 80 év után talált rá szüleire: egy bokor alatt hagyták csecsemőkénthttp://www.life.hu/csalad/20180320-anthea-ring-80-ev-utan-talalt-ra-szuleire-egy-bokor-alatt-hagytak-csecsemokent.htmlEgy bokor alatt, sírva találtak rá a féléves Antheára, a szülei személyazonosságát azonban akkor nem sikerült kideríteni. A nő felnőttként kezdett származása kutatásába, 35 év keresés után derült fény igazi szülei kilétére. Család--Így reagált Horváth Éva kisfia a hidegre: cuki fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180319-igy-reagalt-horvath-eva-kisfia-a-hidegre-cuki-foto.htmlÚgy tűnik, nem a tél lesz a kedvenc évszakja Horváth Éva tündéri kisfiának, legalábbis erről árulkodik a csinos sztáranyuka friss fotója. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.