Bevallom, én az típus vagyok, aki reggelente nehezen kel ki az ágyból. Egyszerre 3-4 ébresztés is be van állítva a telefonomon, és a szundi gombot is végkimerülésig nyomogatom. Sokszor gondolkodtam, hogy miként tudnék frissebben, üdébben kiugrani az ágyból. Próbáltam korábban lefeküdni, de csak forgolódtam az ágyban. Aztán eszembe jutott, hogy talán valamilyen motivációs mantrára lenne szükségem.

Ha te is hasonló gondokkal küzdesz, itt az idő, hogy leszámolj a koránkelés mumusával. A holnap ne csak egy új hét, egy új korszak kezdete is legyen az életedben.

Forrás: Giphy

Kedveskedj magadnak és családodnak  

Érd el, hogy várd a reggeli óracsörgést. Ez lehet egy finom süti, újfajta kávé, ruhadarab, a lényeg, hogy legyen valamiféle motivációd. Amennyiben párod, gyerekeid vannak, ébredj azért, hogy kisimultan, vidáman, akár reggelivel az asztalon ébreszthesd őket.

Ne az idő korlátozzon  

Vess véget a szundi gomb uralmának! Időben ébredni nem csak fáradt kávékészítést jelent. Kényelmesen tudsz készülődni, be tudod sütni a hajadat, nyugodtan el tudod olvasni a reggeli híreket. Hidd el, az a plusz fél óra rengeteget számít reggelente.

Vess be üzeneteket  

Hoztunk pár remek reggeli motivációs idézetet, melyeket akár az éjjeliszekrényedre, vagy a faladra is kitehetsz. Amikor kinyitod a szemedet, és elolvasod, hidd el, máris kevésbé akarsz visszabújni az ágyba.

Légy teljesen ébren, ha álmodni akarsz. - Paulo Coelho

Mi az a pénz? Egy ember akkor sikeres, ha reggel felkel, éjjel lefekszik, és a kettő közt azt teszi, amit szeretne. - Bob Dylan

A legjobb álmok akkor történnek, amikor ébren vagy. - Cherie Gilderbloom

Forrás: Tumblr

A jó reggel titka, hogy nyitott szívvel figyeld a napfelkeltét. - Anthony T. Hincks

Sokan csak álmodnak a sikerről, míg más emberek felkelnek minden reggel, és átélik. - Wayne Huizenga

Mindennap add meg magadnak az esélyt, hogy az legyen életed legszebb napja. - Mark Twain

Az új nap, új erővel és új gondolatokkal érkezik. - Eleanor Roosevelt