Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól!

Hozzávalók:  

  • 4 db csirkemell filé bőrével
  • 0,5 l tej
  • 150 g gesztenye
  • 150 g darált sertéslapocka
  • 1 db tojás
  • 40 g aszalt szilva
  • 100 g alma
  • 0,5 db szerecsendió reszelve
  • 1 póréhagyma szára
  • őrölt bors
Gesztenyés csirkemell almás párolt káposztávalForrás: Keverd újra, Buday!/ Life TV

Elkészítése:

A gesztenyét megfőzöm tejben. Leszűröm, összetöröm, és hozzáadom a darált sertéslapockát, a tojást, az aszalt szilvát, és a reszelt petrezselymet. Sóval, őrölt borssal, szerecsendióval ízesítem. Apróra vágott snidlinget és reszelt almát is keverek hozzá. A csirkemellet megtöltöm a töltelékkel és beteszem a sütőbe.

Nézd meg a teljes adást!