Brooklyn Beckham fiú anya szeretet Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooklyn Beckham,Victoria Beckham fia töltött fel egy fürdőruhás képet édesanyjáról közösségi oldalára. 

"Hiányzol" - írta Intagram-oldalára feltöltött fotójához Brookly Beckham, melyen édesanyja, Victoria Beckham látható fürdőruhában. Fekete bikinit visel, haját pedig lazán copfba kötötte.

A Hellomagazin cikke szerint Brooklyn azért hiányolhatja ennyire anyukáját, mert a 19 éves fiú New Yorkban tanul fotózni.

Miss you @victoriabeckham

bb (@brooklynbeckham) által megosztott bejegyzés,

Békés Itala színésznő 91 éves lett, még mindig vállal új szerepeket: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180323-bekes-itala-szineszno-91-eves-lett-meg-mindig-vallal-uj-szerepeket-video.htmlBékés Itala színésznő idén ünnepli 91. születésnapját. Azt mondja, neki ez ugyanúgy egy szám mint például a 26, hiszen nem érzi magát ennyi idősnek. TV + Sztárok--Rubint Réka reagált Sebestyén Balázs kiakadásárahttp://www.life.hu/sztarok/20180323-rubint-reka-reagalt-rubint-reka-sebestyen-balazs-kiakadasara-zanzibar.htmlLehervadt a mosoly Sebestyén Balázs arcáról, amikor megtudta, ugyanoda és ugyanakkorra szervezte nyaralását, mint Rubint Réka a fitnesztáborát. A fitneszlady meglepő módon reagált a hírre. TV + SztárokOrigoKasza Tibi mellé két új zsűritag érkezik A Nagy Duettbehttp://www.life.hu/sztarok/20180323-kasza-tibi-melle-ket-uj-zsuritag-erkezik-a-nagy-duettbe.htmlÚj zsűritagokkal indítja a TV2 A Nagy Duett című műsor új évadát. Kasza Tibi mellé Nagy Adri és Pápai Joci érkezik majd, hogy bírálja a hírességek produkcióit. TV + Sztárok--A 90-es évek nagy ikonjai, akik eltűntek a szemünk elől: Freddie Prinze Jr. és Alicia Silverstone sem szerepelnek márhttp://www.life.hu/sztarok/20180323-a-90-es-evek-nagy-ikonjai-akik-eltuntek-a-szemunk-elol-jennifer-love-hewitt-freddie-prinze-jr.htmlRengeteg sztár született a 90-es években, de hiába volt akkor óriási a népszerűségük, nem mindenki tudott a felszínen maradni. Sok olyan színész vagy énekes volt, akik mára szinte teljesen eltűntek, de legalábbis nem akkora már a hírnevük, mint egykor volt. Alanis Morissette például hatalmas sztár volt, mára pedig alig hallani felőle. TV + SztárokOrigoKammerer Zoltán elárulta, évekig egy szellem volt a szobájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180323-kammerer-zoltan-elarulta-evekig-egy-szellem-volt-a-szobajaban.htmlKammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó volt Peller Mariann vendége az Utazás a lelked körül című műsorban, meglepő őszinteséggel és nyíltsággal beszélt azokról a tapasztalásairól, melyeket nem lehet ép ésszel megmagyarázni. Elárulta, szellemet is látott már. TV + Sztárok--Pintér Tibor kemény kritikákat kap: így reagált a negatív kommentekrehttp://www.life.hu/sztarok/20180323-pinter-tibor-kemeny-kritikakat-kap-igy-reagalt-a-negativ-kommentkre.htmlPintér Tibort nem csak dicsérik a kommentelők, mostanában bizony nagyon csúnya beszólásokat kap, de részben magának köszönheti. Facebook-oldalán is szívesen produkálja magát, de rendezvényeken is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.