• Az MTV EMA-n visszatért a művészi, szoborszerű megjelenéshez. A Paco Rabanne alkotás leginkább egy művészi installációra hasonlított.
MTV European Music Awards"Forrás: Getty Images/2011 Dave Benett/MTV 2011/Dave Benett/Mtv 2011 "
  • Az biztos, hogy szégyenlős sem volt soha. Más valószínűleg meztelennek érezné magát, ha egy bugyiban lépne utcára, de Gaga ezt a csipkebugyis összeállítást választotta David Letterman show-jába.
David Letterman ShowForrás: FilmMagic/Ray Tamarra/Ray Tamarra
  • Már 2012-t írunk: Lady Gaga óriási virágos fejdíszben keltett feltűnést egyik kedvenc designerének, Philip Treacynek a bemutatóján. Természetesen ezt a darabot is ő tervezte.
Philip Treacy bemutatójánForrás: WireImage/2012 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Gagát soha nem zavarta, ha valami kényelmetlen: ezekben az években számára kizárólag a látvány, a design és a mondanivaló volt fontos. Párizsban például ebben a különc kreációban látták kilépni a hotelből.
PárizsbanForrás: NORTHFOTO/Abaca
  • 2013-ban Gaga Artpop című lemezét promotálta világszerte. A lemez ugyan vegyes fogadtatásban részesült, az énekesnő beöltözős kedvét ez sem szegte. Berlinben valamiféle extrém csirkejelmezben láthatták a rajongók.
BerlinbenForrás: NORTHFOTO/Newspix
  • Berlint abszolút elkényeztette Gaga, ugyanis nem ez volt az egyetlen extrém megjelenése a látogatása során: a harisnyakötős bajszos outfitet is itt viselte.
BerlinbenForrás: WireImage/2013 Anita Bugge/Anita Bugge
  • A promóciós út Berlinből Londonba vezetett, itt láthattuk rajta ezt a papírból készített darabot is.
LondonbanForrás: FilmMagic/2013 FilmMagic/Neil P. Mockford
  • Más énekesnők körében gyakran viselt kiegészítő volt a fogékszer, Madonnán is sokszor láttuk, de ennyire rondát csak Lady Gaga vállalt be, egyébként a YouTube Music Awardson 2013-ban.
YouTube Music AwardsForrás: FilmMagic for YouTube/2013 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz
  • A 2013-as Glamour Women Of The Year gálán hasonló halott menyasszony jelmezt viselt, mint Londonban. A Thom Browne kosztumhöz gyöngyökkel díszített platform óriássarkút választott.
Glamour Women Of The Year GalaForrás: FilmMagic/2013 Taylor Hill/Taylor Hill
  • 2014 márciusában a New York-i Roseland Ballroomban szervezett fellépéseken újra előtérbe kerültek a teljes arcát takaró fejdíszek.
New YorkbanForrás: Getty Images/2014 Kevin Mazur/Kevin Mazur
New YorbanForrás: Getty Images/2014 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • A következő években Gaga stílusa egyre letisztultabb lett. A drámaiságot nem, a jelmezszerűséget viszont egyre inkább elhagyta, és így is csodálatosan nézett ki. Imádtuk például a 2016-os Oscar-gálán viselt ruháját, illetve az idei Grammy-s outfitjét. Az elmúlt évek legmeghökkentőbb darabját a 2017-es Grammyn viselte. 
GrammyForrás: FilmMagic/2017 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff