Túl öregnek tartották a szoptatáshoz a 44 éves anyát, Stefani Giraldit

Forrás: Facebook/Mama's World -
szoptatás kor anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnyán beszóltak az olasz édesanyának, amiért 44 évesen mág szoptatja gyermekét: egyesek szerint már túl öreg hozzá. Persze Stefani nem hagyta válasz nélkül a megjegyzéseket, visszavágott. 

Az olasz Stefani Giraldi 37 évesen szülte meg első gyermekét, és 39 évesen a másodikat. Sokan már emiatt is kritizálták őt, és valamiért az emberek úgy érzik, joguk sőt, kötelességük elmondani neki a véleményüket például a szoptatásról. Stefani ugyanis még anyatejjel táplálja második gyermekét, de meghallotta, hogy mit mondanak erről az emberek: szerintük egyszerűen túl öreg a szoptatáshoz, és az idős tej rossz hatással van a gyerekre.

Stefani Giraldi nem tartja magát öregnek Forrás: Facebook/Mama's World

Stefani nem tartotta magában véleményét: a szemükbe mondta, hogy egyébként nemsokára 45 éves lesz, de a teje ettől még tökéletes. Az anyuka egy Facebookos csoportban is elmesélte a történteket, ahol rögtön mellé álltak a tagok: mindenki úgy gondolta, hogy a szoptatás a legcsodálatosabb dolog, és nem kevésbé tápláló egy 44 éves anya teje - írja a Metro.

Eva Longoria pocakja már hatalmas, nemsokára érkezik a babahttp://www.life.hu/csalad/20180327-eva-longoria-pocakja-mar-hatalmas-nemsokara-erkezik-a-baba.htmlMiamiban fotózták le Eva Longoriát és férjét egy étterem előtt. A képen jól látszik, hogy a színésznő pocakja már hatalmasra nőtt. Májusra várják gyermeküket. Család--Ezzel kezdődött Pécsi Ildikó és Pártos Csilla harcahttp://www.life.hu/csalad/20180327-ezzel-kezdodott-pecsi-ildiko-es-partos-csilla-harca.htmlPártos Csilla ügyvédje azt állítja, hogy a pereskedés megkezdése előtt Pécsi Ildikóék egyetlen ajánlatot tettek Csillának, ami elfogadhatatlan volt: azt akarták, mondjon le gyerekéről és ő fizessen gyerektartást. Család--Folytatódik Madeleine McCann keresése: még több pénzt kapnak a kutatásrahttp://www.life.hu/csalad/20180327-folytatodik-madeleine-mccann-keresese-meg-tobb-penzt-kapnak-a-kutatasra.htmlÚj reményt kaptak és ezzel meg is nyugodhatnak egy kicsit Madeleine McCann szülei, mivel megerősítették, hogy a további nyomozásra megkapják a szükséges anyagi forrásokat a hatóságok. Család--Stohl András A Piramisban vallott arról, mi lesz, ha lányai férjhez mennekhttp://www.life.hu/csalad/20180326-stohl-andras-a-piramisban-vallott-arrol-mi-lesz-ha-lanyai-ferjhez-mennek.htmlStohl Andrást A Piramisban hozta zavarba egy kérdés, melynek kapcsán rádöbbent: ha lányai egyszer férjhez mennek, mélyen a zsebébe kell nyúlnia. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoKislányáról posztolt Dobó Kata, ennyire cuki a kis Szofihttp://www.life.hu/csalad/20180325-kislanyarol-posztolt-dobo-kata-ennyire-cuki-a-kis-szofi.htmlRitkán posztol kislányáról Dobó Kata, most mégis megtette: egy olyan képet osztott meg rajongóival, amelyen a kis Szofi még csak két és fél éves. CsaládOrigoPattanj ki az ágyból az óra első csörrenésére: Itt a megoldás!http://www.life.hu/csalad/20180322-pattanj-ki-az-agybol-az-ora-elso-csorrenesere-ebredj-frissen.htmlBevallom, én az típus vagyok, aki reggelente nehezen kel ki az ágyból. Egyszerre 3-4 ébresztés is be van állítva a telefonomon, és a szundi gombot is végkimerülésig nyomogatom. Sokszor gondolkodtam, hogy miként tudnék frissebben, üdébben kiugrani az ágyból. Próbáltam korábban lefeküdni, de csak forgolódtam az ágyban. Aztán eszembe jutott, hogy talán valamilyen motivációs mantrára lenne szükségem. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.