Selena Gomez frizura haj külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik Selena Gomez is túlesett a szakítás utáni kötelező hajvágáson: rövid frizurára váltott. 

Ki tudja hanyadjára, de ismét összejött és megint szakított Selena Gomez és Justin Bieber. Az énekesnő pedig már át is esett az ilyenkor kötelező átalakuláson: levágatta a haját! A hosszú fürtöknek végleg búcst intett Selena Gomez, akárcsak Justin Biebernek. Bár mostanában igen sok változáson esett át az énekesnő hajkoronája, a mostani igazán szembetűnő, de lényeg, hogy neki ez is jól áll!

Selena Gomez levágatta a haját Forrás: NORTHFOTO/Perez/X17online.com/Perez/X17online.Com
Öngyilkosságra buzdító pólót dobtak piacra (18+)http://www.life.hu/trend/20180329-ongyilkossagra-buzdito-polot-dobtak-piacra-hate-couture.htmlSorozatgyilkosok fotói, középkori kínzóeszközök rajzai és öngyilkosságra buzdító feliratok díszítik az egyik népszerű divatmárka ruháit, kiegészítőit. TrendOrigoDobó Kata szexi fehérneműben mutatta meg csodás alakját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180329-dobo-kata-szexi-fehernemuben-mutatta-meg-csodas-alakjat-foto.htmlCsábítani akart Dobó Kata a Csak színház és más semmi című sorozatban, ezért egy szexi fehérneműben várta az öltözőjében, hogy a csábítás tárgya belépjen ajtaján. Trend--Kylie Jenner fürdőköpenyben pózol, szőke lett a hajahttp://www.life.hu/trend/20180328-kylie-jenner-furdokopenyben-pozol-szoke-lett-a-haja.htmlKylie Jenner nemrégiben hozta világra gyermekét, most azonban új külsővel meglepte rajongóit. Haját szőkére festette, ezt pedig egy szinte semmit sem takaró ruhadarabban mutatta meg. TrendOrigoHorváth Éva teste megváltozott a szülés után, nagyobb lett a lábahttp://www.life.hu/trend/20180328-horvath-eva-teste-megvaltozott-a-szules-utan-nagyobb-lett-a-laba.htmlHorváth Éva közösségi oldalán osztotta meg követőivel a testét érintő változást, ugyanis megnőtt a lába. Új cipőkre lesz szüksége. TrendOrigo3 sminktipp, amit kötelező kipróbálnod idén tavasszalhttp://www.life.hu/trend/20180321-3-sminktipp-amit-kotelezo-kiprobalnod-iden-tavasszal.htmlHa mindig is szerettél volna kék szemeket, akkor itt a remek alkalom, hogy kipróbáld, ugyanis hódít a kék szemfestés. Ha imádod a cicás, huncut tekintetet, akkor az új tustechnikát kell elsajátítanod. Ha pedig a titokzatos, füstös hatású szemfestés rabja vagy, próbáld ki a legújabb, őrülten izgalmas színes smokey-t. TrendOrigoFehérneműben mutatta meg karcsú alakját Iszak Eszti: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180328-fehernemuben-mutatta-meg-karcsu-alakjat-iszak-eszti-foto.htmlMeglehetősen merész videót posztolt Instagram-oldalára Iszak Eszti: egy szál fehérneműben rázza magát. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.