Ezért nem vállal több babát Ónodi Eszter

Forrás: HBO/Sághy Tímea -
család Ónodi Eszter gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ónodi Eszternek 2006-ban született meg első gyermeke, Zsigmond. A most 45 éves színésznő a Best magazinnak arról beszélt, miért nem lett több gyerekük élettársával, Keszég Lászlóval.

"45 éves vagyok, a párom sokat van vidéken, én is sokfelé dolgozom, ezért nem hiszem, hogy a jövőben gólyahírről tudnék beszámolni. Én is egyke vagyok, nem örököltem a nagycsaládos mintát, és azt hiszem, nem is ehhez a létformához illő szakmát választottam" - árulta el Eszter.

Forrás: HBO/Sághy Tímea
Madox Dominiknak hívják majd Kulcsár Edina és Csuti kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20180324-madox-dominiknak-hivjak-majd-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-es-csuti-kisfiat.htmlTermészetes úton, apás szüléssel szeretné világrahozni kisfiát Kulcsár Edina.Család--Megszületett VV Zseraldin babája, Mirabellahttp://www.life.hu/csalad/20180316-megszuletett-vv-zseraldin-babaja-mirabella.htmlVV Zseraldin annak idején a villában Tivyvel kavart, de kapcsolatukból nem lett szerelem, a lányra pedig a kiesése után hamarosan rátalált a szerelem. Most pedig megszületett kislányuk, Mirabella. Család--Második babáját várja Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20180307-masodik-babajat-varja-csobot-adel-istenes-bencetol.htmlHatalmas örömhírt osztott meg Instagramján Csobot Adél. A fiatal énekesnőnek és párjának, Istenes Bencének babája lesz. CsaládOrigoMég mindig húzódik Angelia Jolie és Brad Pitt válóperehttp://www.life.hu/csalad/20180210-elhuzodik-angelia-jolie-es-brad-pitt-valopere.htmlA US Magazine információi szerint már nem harcol egymással minden percben Brad Pitt és Angelina Jolie, ám valamiért még mindig nem sikerült elválniuk.Család--Terhességi rosszullétek gyötrik Csobot Adélthttp://www.life.hu/csalad/20180311-terhessegi-rosszulletek-gyotrik-csobot-adelt-masodik-fiat-varja-istenes-bencetol.htmlAhogy megírtuk, határtalan Csobot Adél és Istenes Bence boldogsága. A fiatal pár a második kisfiuk érkezését várja. Adél, még a várandóssága elején van, és terhességi rosszullétek kínozzák. CsaládOrigoElőször lépett az utcára kéthetes kisbabájával Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20180203-eloszor-lepett-utcara-kethetes-kisbabajaval-kim-kardashian.htmlEgy béranya szülte meg Kanye Westtel közös gyereküket, Chicagót.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.