Majka Facebookon akadt ki eltűnt bőröndje miatt

Forrás: TV2 -
Facebook bőrönd eltűnt Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka szerencsésen megérkezett Amerikába, ez bőröndjéről már nem mondható el. Negyedik napja nem találják a csomagját, ami miatt kissé kiakadt a rapper.

Majka már jó pár napja Amerikában élvezi az életet, de nem teljesen felhőtlen a szórakozása. Bőröndje ugyanis szőrén-szálán eltűnt. A rapper négy napig reménykedett abban, hogy hamarosan előkerül a csomagja, de hiába: a ruhái csak nem akarnak előkerülni. Érthető, hogy emiatt Facebook-oldalán ki is akadt kissé.

Majka kénytelen új ruhákat venni Forrás: TV2

"Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen széppé tettétek az ittlétem! A bőröndöm - tele minden személyes dologgal, és számomra felbecsülhetetlen értékű tárgyakkal - teljesen eltűnt!! 4. napja nincs meg. Eljöttem bevásárolni, mert a negyedik nap ugyanabban a zokniban már nem olyan vicces! Értetek hozzá, hogy legyen egy nyaralás felejthetetlen!! Köszi" - írta a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.