Így lett bombanő a 42 éves kétgyermekes anyukából, Joanne Peters-ből: fotó

Forrás: Insatgram/joseeksabs -
fogyás anya test bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész életében szégyellte testét az ausztrál Joanne, végül két gyermek után döntött úgy, változtat az életmódján, és meg is lett az eredménye. 42 évesen úgy néz ki, mint egy igazi bombázó, bár be kell vallani, előtte sem volt rossz alakja az anyukának.

Sem a korai, sem a késői 30-as éveiben nem volt elégedett testével a kétgyermekes anya, Joanne Peters. Egészen 40 éves koráig azonban hiába próbálkozott, nem jutott semmilyen eredményre, de minden bizonnyal a kellő akaratereje sem volt meg az anyukának. 40 éves korára azonban mindenminden megváltozott: visszaszerezte testét, valamint az önbizalmát.

Így lett bombanő a 42 éves kétgyermekes anyukából Forrás: Insatgram/joseeksabs

Egy barátja inspirálta arra, hogy változtasson az életmódján, és a kitartásának meg is lett az eredménye. Ugyan mindössze 5 kilót fogyott, a teste teljesen átalakult. Feszes és erős lett, míg korábban ez azért nem volt rá jellemző.

Habár az ausztrál Joanne akkor sem volt túlsúlyos, nem érezte jól magát a bőrében, ezért döntött úgy, hogy módosít az életén.

Módszerét pedig nem is titkolja: Instagramon minden titkát kiteregette. Azt vallja, hogy minden nap maximum 8 óra alatt kell elfogyasztani az összes, aznapra szánt élelmiszert, ez pedig arra kényszeríti a testet, hogy felhalmozott zsírt használja energiaforrásként.

JO ♡ (@joseeksabs) által megosztott bejegyzés,

JO ♡ (@joseeksabs) által megosztott bejegyzés,

JO ♡ (@joseeksabs) által megosztott bejegyzés,

JO ♡ (@joseeksabs) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.