Labancz Lilla Barbie-baba szőke test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Labancz Lilla is szereti megmutatni alakját az Instagram-oldalán, de ez nem csoda, hiszen tökéletes idomokkal rendelkezik. Olyan, akár egy Barbie-baba.

Labancz Lilla előszeretettel posztol magáról képeket Insatgram-oldalára, 11 ezer követője nagy örömére. A celeb persze nemcsak talpig felöltözve mutatja meg alakját, gyakran tesz közzé olyan képet is, amelyen nagyon jól láthatóak az idomai. Nem csoda, hogy Lilla büszke a testére, hiszen egy gramm felesleg sincs rajta, de ezért keményen meg is dolgozik. Nagyon szigorúan edz, legutóbbi Instagram-posztjában pontosan ezt mutatta meg a rajongóinak.Lilla arra azért mozgás közben is figyel, hogy csinos legyen: olyan, akár egy Barbie-baba!

Lilla Labancz (@lillalabancz) által megosztott bejegyzés,

5 tipp édességfüggőknek az egészséges élethezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180404-ot-tipp-edessegfuggoknek-az-egeszseges-elethez.htmlHa szeretnél egészségesen élni, ha szeretnél energikus és fitt lenni, ráadásul néhány kilótól sem lenne rossz megszabadulni, akkor bizony oda kell figyelni arra, hogy mennyi cukrot viszel be a szervezetedbe. Édességfüggőként persze ez nehezebb ügy, mint az ember gondolná. Íme, 5 tipp, ami beválik! Ez Zsír!OrigoÍgy lett bombanő a 42 éves kétgyermekes anyukából, Joanne Peters-ből: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180404-igy-lett-bombano-a-42-eves-ketgyermekes-anyukabol.htmlEgész életében szégyellte testét az ausztrál Joanne, végül két gyermek után döntött úgy, változtat az életmódján, és meg is lett az eredménye. 42 évesen úgy néz ki, mint egy igazi bombázó, bár be kell vallani, előtte sem volt rossz alakja az anyukának. Ez Zsír!OrigoSokkolóan vékony Amal Clooney: friss fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180404-sokkoloan-vekony-amal-clooney-friss-fotok.htmlAlig 10 hónapja szült Amal Clooney, máris visszanyerte régi alakját. Már olyannyira vékony, hogy a rajongói is megijedtek friss fotói láttán. Ez Zsír!--A fekvőtámasz a legjobb barátod, ha feszes alakra vágyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180402-a-fekvotamasz-a-legjobb-baratod-ha-feszes-alakra-fogyni-vagysz.htmlFekvőtámasz lényegében nem áll másból, mint karhajlítás és karnyújtás váltakozásából. A leghatékonyabb eredmény érdekében, a gyakorlat közben húzd be a hasadat, feszítsd meg a fenekedet, a hátad legyen egyenes; az egész lényege, hogy a tested végig feszes legyen. Mutatjuk, hogy miért is szuper ez a gyakorlat! Ez Zsír!OrigoTavaszi méregtelenítés helyett: tedd rendbe az anyagcserédethttp://www.life.hu/ez-zsir/20180328-tavaszi-meregtelenites-helyett-tedd-rendbe-az-anyagcseredet.htmlA méregtelenítés annyira felkapott lett az elmúlt években, és olyannyira pozitív asszociációkkal kötik össze az emberek, ami már-már ijesztő. Sok tévhit él ezzel kapcsolatban, és sok szélsőséges formája terjedt el az úgynevezett méregtelenítésnek, ami többet árt, mint használ. Ez Zsír!OrigoEgészséges recept: lencsesaláta sült camembert sajttalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180323-egeszseges-recept-lencsesalata-sult-camembert-sajttal.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.