Horváth Tamás akár gyesre is elmenne

gyes házasság családalapítás gyerek Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nincs közös gyermeke Horváth Tamásnak és feleségének, ugyanakkor, ha bekopogtat a gólya, az is előfordulhat, hogy maga az énekes megy majd gyesre.

A Sztárban sztár győztes Horváth Tamás nemrég ünnepelte feleségével első házassági évfordulóját. A párnak egyelőre nincs közös gyermeke, de Andreának előző kapcsolatából született egy fia, az immár 13 esztendős Dávid. Még nem terveznek nagyobb családalapítást, ám ha úgy alakulna, az énekes azt is vállalná, hogy ő maga menjen gyesre.

❤️

Horváth Tamás (@horvathtomi) által megosztott bejegyzés,

Idén 13 lesz a fiam, lassan bűntudat nélkül utazhatunk el kettesben is, és szeretném kiélvezni a következő években, amíg nem lesz 17-18 éves. Akkor szívesen vállalnék egy újabb babát, de csak úgy, ha mindketten megengedhetjük magunknak, hogy elmenjünk gyesre. Nem az a típusú apuka, aki lemaradna a gyereke legfontosabb pillanatairól" – mesélte a Borsnak Andrea, majd Horváth Tamás hozzátette, születendő gyermeke minden fontos pillanatánál szeretne majd ott lenni.

Jegyeket árultak az interneten Korda György és Balázs Klári nem létező koncertjérehttp://www.life.hu/sztarok/20180410-jegyeket-arultak-korda-gyorgy-es-balazs-klari-nem-letezo-koncertjere.htmlÁtverés áldozatai lettek Korda György és Balázs Klári rajongói, egy internetes portál ugyanis a házaspár egy nem létező koncertjére árult jegyeket. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs állatokat kínzott gyerekkorában, már nagyon bánjahttp://www.life.hu/sztarok/20180410-sebestyen-balazs-allatokat-kinzott-gyerekkoraban-mar-nagyon-banja.htmlGyermekkori botlásáról számolt be Sebestyén Balázs a Balázsék című rádióműsorban. Beismerte: állatokat kínzott. Ezt természetesen nem dicsekvésként mesélte el a műsorban, hanem elrettenteni szerette volna az eféle tevékenységektől hallgatóit. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKim Kardashian fenekét másolná Luxus Yvonne lányahttp://www.life.hu/sztarok/20180410-kim-kardashian-feneket-masolna-luxus-yvonne-lanya.htmlA Feleségek luxuskivitelben második évadának új szereplői, Yvonne Dederick és lánya, Catherine olykor civódnak egymással. Az édesanya igyekszik egyengetni lánya útját, egyszer például egy extrém plasztikai beavatkozásról is lebeszélte. TV + Sztárok--Vilmos és Katalin gyermeke születhet vörös hajjal, de kicsi rá az esélyhttp://www.life.hu/sztarok/20180409-vilmos-es-katalin-gyermeke-szulethet-voros-hajjal-de-kicsi-ra-az-esely.htmlSok nő rajong Harry herceg vörös hajáért, de vajon van esélye arra Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermekének, hogy örökölje a csodás lángoló hajszínt? TV + Sztárok--Szabi, a pék: "Én a kemence mellett, sapkában érzem jól magam" http://www.life.hu/sztarok/20180405-szabi-a-pek-nalunk-nem-kerul-a-kukaba-kenyer.htmlA VIASAT3-on futó Ide süss! széria egyik zsűritagja az a Szabadfi Szabolcs lett, aki a legjobb hazai pizzakészítő, és kreációival még a leghíresebb olasz pizzakészítőjét, Graziano Bertuzzót is levette a lábáról. Pékségeiben mindig valami újdonságon töri a fejét, napi 12-14 órát tölt munkával, de hiába az újabb és újabb szakmai siker és elismerés, vasárnaponként még mindig kijár a piacra árulni. Hogy miért? Olvassátok el! TV + SztárokOrigoEz történt a Grease sztárjaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20180409-ez-tortent-a-grease-sztarjaival-travolta-newton-john.htmlPontosan 40 éve mutatták be a Grease-t, ebből az alkalomból most utánajártunk, mi történt azóta a szereplőkkel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.