Kucsera Gábor és Tápai Szabina a második babát tervezi

baba terhesség Tápai Szabina Kucsera Gábor család gyermek várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekét tervezi Kucsera Gábor és Tápai Szabina. Kapcsolati gondjaikat megoldották, így szerenénk kistestvérrel megajándékozni a négy és fél éves Benit. 

"Elkezdtem már szedni a terhesvitamint, szóval teljes mértékben készen állunk a második gyerekre" - mesélte a Lokálnak Tápai Szabina, aki férjével, Kucsera Gáborral már második gyermekét tervezi. Azt mondják, hogy a négy és fél éves Beni biztosan jó testvér lesz, második gyermeknek lányt szeretnének, de a legfontosabb számukra, hogy a kicsi egészséges legyen.

"A fiam több mint egy éve mondogatja, hogy nagyon szeretne egy testvért. Négy és fél éves kora ellenére hihetetlenül gondoskodó kisfiú, szóval biztos jó bátyja lesz a leendő babának, akit talán ő vár a legjobban" - mondta a lapak Szabina, aki azt is elárulta, hogy férje rögtön rábólintott A Nagy Duettes szereplésére.

"Amikor megkaptam a felkérést, rögtön felhívtam Gabit, hogy egyáltalán meg tudjuk-e oldani a napi teendőket, ha én szerepelek. Ő rögtön azt mondta: „persze szívem, menjél" - fogalmazott Tápai Szabina.

"Ennél nagyobb öröm nincs a Földön, ha az ember a gyerekével tud lenni" - mondta Kucsera Gábor a LifeTV-nek.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina a LifeTV-n

A babatervezésről bővebben az Ez Zsír! magazinban mesél Kucsera Gábor és Tápai Szabina vasárnap 16 órakor, a LifeTv-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.