Istenes László nem néz ki tipikus nagypapának, azonban imádja ezt a szerepet. Azt azonban kevesen tudják, hogy nemcsak Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolatából született unokája, hanem első házasságából született lányának, Boginak is van egy kisfia, aki most lett egyéves. 

"Hintaszékem még nincs, és szerencsére sem Nátán, sem Tyler nem szólít nagypapinak. A papa édesapámnak, azaz a dédpapának szól, engem Nátán Lacinak, Tyler pedig Nonónak hív. Németországban ugyanis a nagypapákat Nonónak becézik" - mondta a Best magazinnak adott interjújában Istenes László. 

Csobot Adél és Istenes Bence a második gyermeküket várjákCsudai Sándor - Origo

Elmesélte, hogy első házasságából született lánya, Bogi óvodapedagógus Németországban, jelenleg pedig otthon van az egyéves csöppséggel, Tylerrel. Szinte minden másnap beszélnek egymással, 2-3 havonta pedig találkoznak is. "Olykor jó lenne jól megszeretgetni, megölelni azt a kis gombócot, vagy odaadni neki a játékot, nem csak kiküldeni. Kicsit jobban részt venni az életében. Ez azért pici szívfájdalommal jár, de aztán elmúlik, mert tudom, hogy a lányomék boldogok" - fogalmazott Istenes László. 

Istenes László élvezi hogy nagypapa lehetFotó: Szabó Gábor - Origo

Azt is elárulta, hogy amikor egyik alkalommal Németországban indult a gyermekeihez, Adél kislány ruhákat kért tőle telefonon. Így közölte ugyanis Adél, hogy érkezik a harmadik unoka, akiről végül kiderült, hogy ugyancsak kisfiú lesz. "De szép lesz a lányunokám születése is, Bencéék ugyanis megígérték, hogy a harmadik gyerekük már lány lesz."