Egy 26 éves connecticuti fiatalember hatalmas átváltozáson ment keresztül. Azonban nem elsősorban látványos fogyásával hívta fel magára az Instagram követői figyelmét. Kövér férfiből, álom herceggé változott.

A fordulópont Jeffrey Kendall életében 2016-ban jött el. Még előző évben édesanyjához kellett költöznie, aki egy betegség miatt ápolásra szorult. Ebben az időszakban súlya gyarapodott. Kövérsége hátterében, a hosszú ideje tartó depressziója áll, mely anyja ápolásakor súlyosbodott.

A férfi nem nyúlt semmilyen csodadiétához, nem kérte sztáredző segítségét, egyszerűen csak a változás mellett döntött. Súlyzót vett a kezébe, és egy barátja segítségével fokozatosan, lépésről lépésre haladt a fogyás útján. Így sikerült közel 32 kilót leadnia. Az eredmény pedig döbbenetes.

Jeffrey Kendal a fogyása előtt (balra) és utána (jobbra)Forrás: Reddit, Instagram/jeffk8991

Úgy nézel ki, mint Eric herceg a kis hableányból, csak hosszú hajjal - írta valaki az egyik Instagram képe alá. Valóban, Jeff arca és természetesen egész teste férfiasabbá, karakteresebbé vált, bár többek szerint inkább Ádám hercegre, a Szépség és a szörnyeteg hősszerelmesére hasonlít. A hajáról pedig nem is merünk írni, azt hiszem, minden hölgy nevében mondhatom, hogy irigyek vagyunk. Fotóit elnézegetve feltűnhet a belső változás is, már az önbizalmával sincsenek problémái.

Jeffrey sokak szerint Ádám herceg élő hasonmásaForrás: Giphy

Most, hogy elérte célját, már csak hetente egyszer veszi kezébe a súlyzókat, mint mondta, csak hogy izmai ne essenek össze. Jeff azonban nem felejtette el, hogy a lelkét is karban kell tartania, ezért minden nap jógázik, mely egyszerre hat jótékonyan a közérzetére és a testére is.

A jóga szuper pozitív dolog, nagyon sokat segít például az önbecsülésben.  

Természetesen odafigyel arra is, hogy mit eszik: a reggelije például fehérjében gazdag, 2-300 kalória közötti. Nem koplal, de szeretne még egy keveset fogyni.

Jeff életében a mozgás nemcsak a Disney-herceg imázst hozta el, de megtanulta magát szeretni és elfogadni, újra tud és akar küzdeni azért, hogy boldogabb és teljesebb ember lehessen.