Hódi Pamela saját vállalkozásba kezdett: ruhamárkát alapított

Forrás: Facebook -
Hódi Pamela üzletasszony ruhamárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela szépen, csendben megvalósította az álmát, és üzletasszony lett: saját ruhamárkát alapított.

Hódi Pamela hatalmas örömhírről számolt be Instagram-oldalán, végre valóra váltotta régi álmát: üzletasszony lett belőle. Saját ruhamárkát alapított, nem csoda, hogy ez hatalmas büszkeséggel tölti el a celebet, aki így aztán végérvényesen a saját lábára állt.

Hódi Pamela saját ruhamárkát alapított "Forrás: Facebook "


Nem is lehetett sejteni, hogy a háttérben Hódi Pamela lázasan dolgozik, hiszen főként a gyermekelhelyzés miatt került a figyelem középpontjába, mostanában pedig új kapcsolata iránt érdeklődnek leginkább az emberek.

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

39 éves lett Kate Hudson! Eláruljuk az ünnepelt színésznő szépségpraktikáithttp://www.life.hu/trend/20180416-a-szuletesnapos-kate-hudson-szepsegtrukkjei.htmlHollywood ünnepelt színésznője, Kate Hudson ma ünnepli 39. születésnapját. A harmadik gyermekével várandós Kate igazi életigenlő, pozitív személyiség, valójában ez az elsőszámú szépségtrükkje. A többit Oscar Larion sminkmester mutatja be. Trend--Kiderült, ilyen gyakran érdemes kimosnod a farmerthttp://www.life.hu/trend/20180418-kiderult-ilyen-gyakran-erdemes-kimosnod-a-farmert.htmlÉrdekes felmérés készült nemrég: kiderült, az emberek nagy része csak nagyon ritkán mossa ki farmerét. Szakemberek szerint ez a helyes. TrendThinkstockGáspár Bea közösségi oldalán mutatta meg, hogyan készül a frizurájahttp://www.life.hu/trend/20180418-gaspar-bea-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-hogyan-keszul-a-frizuraja.htmlGáspár Bea frizuráját sokan dicsérik mostanában, vicces fotóval mutatta meg, hogyan készítik fel a forgatásra a kulisszák mögött. TrendOrigoMinden királyi esküvő elmaradhatatlan viselete: a tiarahttp://www.life.hu/trend/20180417-minden-kiralyi-eskuvo-elmaradhatatlan-viselete-a-tiara.htmlNemcsak Katalin hercegné babavárása tartja lázban a királyi család rajongóit, hanem a közelgő esküvő is, amely Harry herceg és Meghan Markle között köttetik. Sok a találgatás, és egyre több a pontos információ is az esküvő kapcsán. Meghan Markle menyasszonyi ruhája egyelőre szintén rejtély, egy dolog azonban ezzel kapcsolatban is biztosan tudható: a hagyomány szerint Meghan Markle is fog tiarát viselni. TrendOrigoHorváth Éva volt szépségkirálynő smink nélkül mutatta meg arcáthttp://www.life.hu/trend/20180417-horvath-eva-volt-szepsegkiralyno-smink-nelkul-mutatta-meg-arcat.htmlSmink nélkül is magabiztos és gyönyörű Horváth Éva volt szépségkirálynő. Mióta gyermeke megszületett, kevesebb ideje jut magára, így most szánt egy kis időt a szépülésre. TrendOrigoKirály Viktor új külsőt villantott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180417-kiraly-viktor-uj-kulsot-villantott-foto.htmlKirály Viktor fodrásznál járt és nyári frizurára váltott. Új külsejét most követőinek is megmutatta a közösségi oldalán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.