Katalin hercegné világra hozta harmadik gyermeket, az újszülött herceget pedig már meg is mutatták a sajtó képviselőinek. Katalin szerény mosollyal fogadta a gratulációkat karján a csecsemővel. 

Katalin hercegné csodásan festett, amikor a királyi szokásoknak megfelelően kilépett a kórházajtón újszülött gyermekével, akit hétfőn, londini idő szernt 11 óra 1 perckor hozott a világra.

Az ifjú herceg Vilmos és Katalin harmadik gyermeke, első szülött fiuk, György herceg, második gyermekük pedig Sarolta hercegnő. Őket követi az öröklési sorban az újszülött csecsemő, aki már most belekóstolhatott abba, mekkora érdeklődés övezi majd minden lépését, hiszen már születése pillanatában is ott tolongott a nemzetközi sajtó a kórház előtt. 

Vilmos, Katalin, újszülöttForrás: People
Újra Diana nyomdokaiba lépett Katalin hercegné: piros ruhában mutatta be az újszülött herceget


György herceg születésekor az egész világ sejtette, hogy Katalin Diana nyomdokaiban fog járni, amikor bemutatják a kis trónörököst. Sarolta hercegnő bemutatásánál már nem volt efféle elvárás, a harmadik gyermek születésénél végképp nem. Katalin azonban mindenkit meglepett: ahogy Diana, ő is piros ruhában mutatta be második fiúgyermekét.