Time magazin királyi család Kate Middleton Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett a brit királyi család legújabb tagja. György herceg és Sarolta hercegnő után megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke, aki kisfiú lett.

Több mint egy héttel a szülés kiírt időpontja előtt lezárták a parkolót annál a kórháznál, amelyben Katalin hercegné világra szerette volna hozni harmadik gyermekét. Hétfő reggel autóval indult a kórházba a Kensington-palotából, így úgy tűnik, hogy a tervezett napon született meg György herceg és Sarolta hercegnő kistestvére. A harmadik királyi csemete is kisfiú lett, a nevét még nem árulták el a büszke szülők.

A Time magazine élő Facebookos közvetítést adott a kórház elől.

Megszületett Vasvári Vivien második gyermeke: nagyon örül a luxusfeleséghttp://www.life.hu/csalad/20180423-megszuletett-vasvari-vivien-masodik-gyermeke-nagyon-orul-a-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien életet adott második gyermekének. Az örömhírről Instagram-oldalán számolt be a luxusfeleség. Család--Rendelj okosan a netről! – Fontos tudnivalók, hogy ne érjen csalódáshttp://www.life.hu/csalad/20180420-rendelj-az-interneten-okosan-fontos-tudnivalok-hogy-ne-erjen-csalodas.htmlEgyre többen vásárolunk az interneten keresztül. Webáruházak, online piacterek, vagy épp adok-veszek Facebook csoportok kínálják a lehetőségét annak, hogy gyorsan és kényelmesen beszerezhessük mindazt, amire szükségünk van, vagy épp nincs. Most segítünk, hogy jó döntéseket hozhass, és minimálisra csökkentsd a csalódás esélyét. Online vásárlásra fel! CsaládOrigoKatalin hercegé vajúdik: bevitték a kórházbahttp://www.life.hu/csalad/20180423-katalin-hercege-vajudik-bevittek-a-korhazba.htmlA Kensington Palota a közösségi oldalon közölte: Katalin hercegné vajúdik, bevitték a kórházba. Család--Erdei Zsolt bevallotta, nem vállalna még egy gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20180423-erdei-zsolt-bevallotta-nem-vallalna-meg-egy-gyereket.htmlAz egykori sportoló megszenvedte két kisebb gyermekének a születését, hiszen mindketten korábban jöttek a világra, és sokáig lélegeztetőgépre voltak kapcsolva. Habár már mindketten erősek és egészségesek Erdei Zsolt úgy érzi, nem vállalna több gyereket.Család--Luxus Vivi a szülőszobáról posztolt: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180423-luxus-vivi-a-szuloszobarol-posztolt-foto.htmlA Feleségek Luxuskivitelben Vivije a szülőszobáról posztolt: ilyen körülmények között ad életet második gyermekének. Család--Tóth Vera apa nélkül is szülne: lombikprogramon gondolkozikhttp://www.life.hu/csalad/20180423-toth-vera-apa-nelkul-is-szulne-lombikprogramon-gondolkozik.htmlTóth Vera már több mint egy éve szingli, de nem aggódik, terveit ez sem befolyásolja, ugyanis elhatározta, ha nem talál párra, akkor egyedül vállal gyermeket. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.