Hatszázötven négyzetméteres luxusingatlanja volt Avicii-nek Los Angelesben, amelyben számos hálószoba és fürdőszoba is helyet kapott. Bár Stockholmban élt és dolgozott, az amerikai kontinensen is vásárolt magának egy házat. A sztár dj pénteken vesztette életét.

Pénteken vesztette életét Svédország szupersztár dj-je, Tim Bergling, vagyis Avicii. A lemezlovas Stockholmban született, élt és alkotott, de néhány éve vásárolt magának egy luxusingatlant Los Angelesben. Utolsó Instagram posztjában, árilis 4-én is innen jelentkezett, mint írta, "Kaliforniában mindig süt a nap".

A luxusvillában hat hálószoba, hét fürdőszoba, feszített víztükrű medence, házimozi, távvezérlésű otthoni automatika és ujjlenyomat-felismerő alkalmazás is található. Avicii 650 négyzetméteres, emeletes villája egy meredek lejtőn, a Sunset Boulevardra enged kilátást, így belátható Los Angeles egésze. A minimál design-ban berendezett ház üveg és fémfelületekkel van nagyrészt ellátva. A The pinnacle list nemrégiben mutatta be Avicii otthonát, amibe jól látható, hogy a napfény átjárja az egész villát.

Forrás: The pinnacle list