gyermekvállalás szülés lombik apa Tóth Vera gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera már több mint egy éve szingli, de nem aggódik, terveit ez sem befolyásolja, ugyanis elhatározta, ha nem talál párra, akkor egyedül vállal gyermeket. 

Tóth Verának nagyon sok elfoglaltsága van, de azért jut ideje végiggondolni, hogy mik is a tervei a jövőben. Elhatározta, 40 éves koráig szeretne anya lenni, ha van mellette valaki, ha nincs.

Tóth Vera egyedül is vállalna gyereket Forrás: Instagram/Tóth Vera

Negyvenéves koromig szeretnék szülni, tovább nem szeretném húzni a dolgot. Ha nem lesz pasim, akkor pedig megoldom magam,

Borsnak"Lehet, gyarló dolog, de nálunk annyira erős a családi kötelék, hogy nekem kell, hogy az a gyerek belőlem, az én véremből legyen""Azért is akarok még fogyni, hogy ha arra kerülne a sor, hogy babát várok, ne legyek akkora, mint régen. Maximum annyira hízzak meg, mint amilyen most vagyok"

Rendelj okosan a netről! – Fontos tudnivalók, hogy ne érjen csalódáshttp://www.life.hu/csalad/20180420-rendelj-az-interneten-okosan-fontos-tudnivalok-hogy-ne-erjen-csalodas.htmlEgyre többen vásárolunk az interneten keresztül. Webáruházak, online piacterek, vagy épp adok-veszek Facebook csoportok kínálják a lehetőségét annak, hogy gyorsan és kényelmesen beszerezhessük mindazt, amire szükségünk van, vagy épp nincs. Most segítünk, hogy jó döntéseket hozhass, és minimálisra csökkentsd a csalódás esélyét. Online vásárlásra fel! CsaládOrigoSztárok, akiknek meghalt a gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20180420-sztarok-akiknek-meghalt-a-gyerekuk.htmlEgy szülő számára nem létezik nagyobb tragédia, mint amikor saját gyermekét kell eltemetnie. Ez minden esetben szörnyű és szinte felfoghatatlan tragédia, legyen szó születési-rendellenességről, kábítószer-túladagolásról, balesetről, vagy épp öngyilkosságról. A sors néha kegyetlen, ezt pedig több sztár is kénytelen volt már megtapasztalni. Család--Állítják: a Kensington-palotában fog szülni Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20180422-allitjak-a-kensington-palotaban-fog-szulni-katalin-hercegno-kate-middleton.htmlAhogy az élete minden mozzanatában, úgy a szülés körüli dolgokban is rengeteg szabály veszi körül a királyi családot és Katalint. Család--Kardos Eszter soha nem volt még ilyen boldog: kisfia már két hónaposhttp://www.life.hu/csalad/20180419-kardos-eszter-soha-nem-volt-meg-ilyen-boldog-kisfia-mar-ket-honapos.htmlLassan két hónapos lesz Kardos Eszter kisfia, a színésznő pedig saját bevallása szerint soha nem volt még ennyire boldog. Család--Babát vár Katalin hercegné húga, Pippa Middletonhttp://www.life.hu/csalad/20180422-babat-var-katalin-hercegne-huga-pippa-middleton.htmlAmíg a napokban születik meg Katalin harmadik babája, addig bejelentették: húga, Pippa is terhes. Katalin 34 éves testvére első gyermekét várja - írja a Mirror. Család--A 9 legjobb és legviccesebb főnök-beosztott kapcsolat: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180420-a-9-legviccesebb-fonok-beosztott-kapcsolat-fotok.htmlA főnök és a dolgozó közötti kapcsolat nagyon fontos a munkavégzés szempontjából. Sok esetről lehet hallani, amikor ez a viszony kínossá, viccessé, vagy épp bosszúszomjassá változik. Most mutatunk pár képet a Boredpanda gyűjteményéből, melyek remekül szimbolizálják a főnök-beosztott kapcsolatok sokszínűségét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.