Gyorsétteremben eszik és nem sportol, mégsem hízik ez a nő

Forrás: Thinkstock -
fogyás gyorsétterem hízás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy dekát sem hízik Ann-Marie Martin, aki hetente legalább négyszer gyorsétteremben eszik és egyáltalán nem sportol. Most szakértők próbálták kitalálni, mi a titka.

Dokumentumfilmet forgattak Ann-Marie Martin életéről, aki hetente négyszer étkezik a McDonald's-ban, nem sportol, és mégsem hízik. A nő tartja 58 kilós testsúlyát és 38-as ruhákat hord.

Az Independent azt írja, Ann-Marie-t kamerák követték mindenhova öt napon keresztül, szakemberek pedig folyamatosan vizsgálták a testsúlyát, az alvás minőségét, sőt még a székletét is. Ezt követően megállapították, hogy a nőnél nincs semmilyen rendellenesség, minden szerve remekül működik.

Ann-Marie úgy véli, vele született vékony testfelépítése miatt nem tud hízni. Elárulta, arra azért ügyel, hogy késő este már ne egyen, és nassolni sem igazán szokott. Annak ellenére, hogy alapvetően ülőmunkát végez, gyakran áll fel a helyéről és mozog.

Azt eszem, amit éppen megkívánok. Nem sokat agyalok ezen" – mondta a nő.

Állítják, Morgan Freemannek szexuális kapcsolata volt fogadott unokájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180424-allitjak-morgan-freemannek-szexualis-kapcsolata-volt-fogadott-unokajaval.htmlMorgan Freemanről azt állítják, helytelen szexuális kapcsolata volt fogadott unokájával, akit 2015 nyarán brutálisan meggyilkoltak. A színészt a gyilkossággal gyanúsított férfi vádolja. TV + Sztárok--Döbbenetes interjút adott pár éve Aviciihttp://www.life.hu/sztarok/20180424-dobbenetes-interjut-adott-par-eve-avicii-alkoholizmus.htmlDöbbenetes interjú készült 2013-ban a tragikusan fiatalon elhunyt Avicii-vel: a DJ bevallotta, mennyit iszik egy nap. TV + Sztárok--Scarlett Johansson és Romain Dauriac debütált a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/sztarok/20180424-scarlett-johansson-es-romain-dauriac-debutalt-a-voros-szonyegen-los-angeles.htmlScarlett Johansson először jelent meg a vörös szőnyegen párjával, Colin Josttal.TV + SztárokOrigoMc Hawer a szerencsejáték rabja volt: 200 milliót játszott el http://www.life.hu/sztarok/20180424-mc-hawer-a-szerencsejatek-rabja-volt-200-milliot-jatszott-el.htmlAz énekes nem csak az alkohol miatt halmozott fel adósságot, Mc Hawer korábban a szerencsejátékok rabja is volt: 200 milliót gépezett el. TV + Sztárok--Melyik testvérére hasonlít jobban Vilmos és Katalin harmadik babája? Szavazz!http://www.life.hu/sztarok/20180424-szavazas-melyik-testverere-hasonlit-jobban-vilmos-herceg-es-katalin-harmadik-gyermeke.htmlTegnap megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke, egy kisfiú. Őt is, mint a testvéreit, pár órával a születése után bemutatták a világnak, és a sajtó képviselői elkészíthették az első babafotókat. A kis herceg természetesen elképesztően cuki, de vajon melyik testvérére hasonlít leginkább? A négyéves bátyjára, Györgyre vagy a kétéves nővérére, Saroltára? TV + SztárokOrigoSzellem ijesztette meg Camilla hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20180424-szellem-ijesztette-meg-camilla-hercegnet-skocia.htmlCamilla hercegné állítja, szellemet látott Károly herceg skóciai házában. Emiatt évekig képtelen volt oda visszamenni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.