Csíkos fürdőruhában várja a nyarat Vajna Timi

Vajna Timi fürdőruha Vajna Tímea Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi az Instagram-oldalán osztott meg fürdőruhás képet magáról, amely mellé annyit írt, hogy alig várja már a nyarat. 

Timi nagyon csinos csíkos fürdőruhájában, igaz, mindent meg is tesz azért, hogy sportos, vékony alakja legyen. Nézzétek!

Can not wait for European summer #backtothe80s #lastnight

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Így varázsolják még szebbé A Nagy Duett élő adásaira Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/trend/20180422-igy-varazsoljak-meg-szebbe-a-nagy-duett-elo-adasaira-liptai-claudiat-opitikailag.htmlLiptai Claudia vitathatatlanul az egyik legszebb magyar műsorvezető. Ő a bizonyíték arra, hogy 50 kiló felett is lehet ragyogóan kinézni. TrendOrigoIlyen plasztikai beavatkozásokat tervez még a magyar Ken baba: videóhttp://www.life.hu/trend/20180414-ilyen-plasztikai-beavatkozasokat-tervez-meg-a-magyar-ken-baba.htmlGreg, a magyar Ken baba legutóbb novemberben nyilatkozott a Life.hu-nak, azóta viszont a feje tetejére állt a világa. Felismerik az utcán, szelfiket és sminkelési tanácsokat kérnek tőle, valamint ismert emberek is keresik társaságát. De a bulvárnak a negatív hozadékával is szembesült Greg, akinek anyukáját verbálisan megtámadták a nyílt utcán. Az esetről, valamint a leendő plasztikai terveiről mesélt most. Trend--Így festett Tóth Gabi és Krausz Gábor együtt a csütörtök esti díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20180407-igy-festett-toth-gabi-es-krausz-gabor-a-csutortok-esti-playboy-dijatadon.htmlÚj kedvesével, Krausz Gábor séffel jelent meg csütörtök este Tóth Gabi a Playboy magazin díjátadóján. Az énekesnő merészen dekoltált ruhája csak úgy vonzotta a tekinteteket. TrendOrigoLos Angelesből posztolt a ma születésnapos Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20180324-los-angelesbol-posztolt-tolvai-reni-enekesno.htmlTolvai Reni Los Angelesben tölti a születésnapját. Rajongói az Instagramon köszöntötték fel. TrendOrigoÍgy készül Gáspár Bea frizurája A konyhafőnökre http://www.life.hu/trend/20180325-igy-keszul-gaspar-bea-frizuraja-a-konyhafonok.htmlNagyon kedves képet osztott meg Gáspár Bea. Így készül a frizurája A konyhafőnökre.TrendOrigoTangás fenekével őrjíti meg a férfiakat Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20180318-tangas-fenekevel-orjiti-meg-a-ferfiakat-bodi-sylvi-modell.htmlKözvetlen, vicces és bevállalós. Bódi Sylvi gyakran oszt meg szexi képeket rajongóival, egy egy-egy fotó apropóján szívesen válaszol is nekik. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.