Közeleg Harry esküvője - de miért is szeretjük őt annyira? Íme, a régi popcorn-lopós videó

"Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas " -
popcorn videó cuki Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára kimondja a boldogító igent Harry herceg és feleségül veszi a szuperszexi Meghan Markle-t.

Arról már sokat írtunk, hogy miért is vagyunk teljesen oda Harry hercegért, de most előástunk egy régebbi videót, ami tökéletesen megmutatja, milyen vagány, laza, és jófej a fiatal herceg. Emlékeztek még azokra a képsorokra, amelyeken egy szőke kislány folyamatosan lopkodja Harry pattogatott kukoricáját? Na és hogy hogyan regalál minderre Harry?! Nézzük megy együtt újra! Mi nem tudunk betelni vele!

Szíj Melinda megmutatta párjáthttp://www.life.hu/csalad/20180430-szij-melinda-a-tanc-vilagnapjan-megmutatta-a-ferjet.htmlKülönleges rekordkísérlet született hazánkban a tánc világnapján. Ha a 75 év felettieket számoljuk, abból 3535 év ropta egyszerre, ha beleszámoljuk a fiatalabbakat is, akkor 4400 év felett volt a táncolók összéletkora. Az eredményt Magyarország hivatalos Guinness-rekord-ellenőre is hitelesítette. De nem ez volt az egyetlen dolog, ami ezen a napon megmelengette az emberek szívét... CsaládOrigoElvették Anglia legidősebb szülőpárosától gyermeküket - a gyámhatóság örökbeadta http://www.life.hu/csalad/20180430-anglia-legidosebb-szulei-65-es-63-evesek-beranyatol-van-gyerekuk-de-az-allam-elvette-es-orokbeadta.htmlAnglia legidősebb szülőpárosa 65 és 63 évesek. Gyereket akartak, itt kezdőtött a kálváriájuk. CsaládMa ünnepli 7. házassági évfordulóját Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/csalad/20180429-ma-aprilis-29en-unnepli-7-hazassagi-evfordulojat-katalin-es-vilmos.htmlImmár három gyerek boldog szülei Katalin és Vilmos. A pár ma hét éve mondta ki a boldogító igent. CsaládAFPIlyen a boldog családi idill Ashton Kutchernél és Mila Kunis-nálhttp://www.life.hu/csalad/20180427-ilyen-a-boldog-csaladi-idill-ashton-kutchernel-es-mila-kunisnal.htmlMila Kunis és Ashton Kutcher számos teendőjük ellenére szakítanak időt arra is, hogy elég időt töltsenek a családjukkal. Most is együtt indultak a játszótérre, ahol együtt játszottak gyermekeikkel. Család--Ez a 7 szokás jelenik meg a sikeres fiataloknálhttp://www.life.hu/csalad/20180427-ez-a-7-szokas-jelenik-meg-a-sikeres-fiataloknal.htmlVajon milyen hét szokástól lesz egy fiatal igazán eredményes az életben? Sean Covey világhírű könyvében összesíti ezeket, nagysikerű programja pedig egy magyar középiskolában is bevezetésre kerül! Család--Készülj az anyák napjára! – Kreatív és szívet melengető ajándékötletekhttp://www.life.hu/csalad/20180424-anyak-napi-kreativ-es-szivet-melengeto-ajandek-otletek.htmlMinden gyermek tudja, hogy május első vasárnapján az édesanyákat, nagymamákat, dédnagymamákat és szerencsés esetben az üknagymamákat ünnepeljük. Ilyenkor a kisebbek mondókákkal, dalokkal készülnek, a nagyobbak zsebpénzükből apró ajándékokkal lepik meg őket, a már felnőtt gyerekek pedig leggyakrabban virággal kedveskednek. Idén azonban legyen kreatívabb és őszintébb az anyák napja. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.