Pécsi Ildikó végre érvényesíteni akarja igazát: kijelentette, Pártos Csillának és fiának költöznie kell. 

"Hat év alatt most másodszor is nekünk adott igazat a bíróság, érvényes kilakoltatási végzésünk van. Most már költözniük kell! Elég volt!" – jelentette ki a színésznő.  Pécsi öt éve, a pereskedés kezdete előtt felajánlotta Pártosnak a közös megegyezést, aki, állítja,  nem élt a lehetőséggel. "Ajánlatunk a következő volt: a lakásban maradhatnak, a rezsit természetesen fizetik, az unokám, Csaba érettségijéig, addig Pártos és én közös számlát nyitnánk, amihez csak ketten férhetünk hozzá. Erre havonta 600-600 ezer forintot befizetünk, mert akkoriban egy ilyen lakásnak ennyi volt a bérleti díja. Az érettségi utánra tetemes összeg gyűlt volna össze, amit megkaphattak volna. Pártos válasza annyi volt: ez megalázó" - idézte fel Pécsi Ildikó a Blikknek

"Minden dokumentum a kezünkben van, a bíróság nekünk adott igazat. Remélem, mihamarabb elhagyják a házam, mert már nincs miről tovább beszélni, ha kell, jogi úton érjük el, de menniük kell!" - tette hozzá. 

Az ügyben a költözni nem hajlandó Pártos Csilla ügyvédje is megszólalt: "Ez nem polgári engedetlenség az ügyfelem részéről. Folyik egy vagyonmegosztási per, amelyben Pécsi az alperes, és ennek a tárgyalásnak az ingatlan is a tárgya. Ha a bíróság úgy ítéli meg, hogy ügyfelem akár egyszázaléknyi tulajdonrészt is kap a házból, okafogyottá válik a kiköltözése.  Előfordulhat, hogy a tárgyalás vége előtt Pécsi végrehajtót küld, de akkor felmerül a kérdés: mi lesz az unokájával? Ha az anyjának távoznia kell, valószínű, hogy a gyermek sem marad egyedül a házban" - magyarázta dr. Gerencsér András a lapnak. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA