Kisfia szerint ikrei lesznek Tápai Szabinának

ikrek baba Tápai Szabina Kucsera Gábor várandós terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina és Kucsera Gábor születendő gyermekükről meséltek. Kiderült, hogy kisfiuk, Beni abban reménykedik, hogy édesanyjának ikrei születnek.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor elárulta, már nagyon szerettek volna egy második gyermeket, de talán kisfiuk volt az, aki leginkább vágyott arra, hogy gyarapodjon a család.

Beni már nagyon szeretett volna kistesót. Amikor mentem érte az óvodába, mindig mondta, hogy apuci, a kistesót hoztad? Hol van? Mondom, ez nem így működik... És nagyon boldog volt, hogy most már tényleg jön a kistesó. Még nem akarja elhinni, mert mondja, hogy anya pocakja még kicsi... De mindig puszilgatja" – mesélte Kucsera Gábor.

Ekkor Pachmann Péter megkérdezte Benit, kisfiút vagy kislányt szeretne jobban, mire rávágta, hogy ikreket.

Két napja kitalálta, hogy na, anya, figyelj, te kislányt szeretnél, apa kisfiút szeretne, akkor szerintem ikrek lesznek, kettő van a pocakodban" – árulta el Tápai Szabina, aki hozzátette, ő nem tud róla, hogy ketten lennének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.