Joe és Rahab között összesen 33 év a korkülönbség. Most elárulták, mi a titka annak, hogy ennek ellenére is boldogan élnek együtt.

Az 54 éves Joe és a 21 esztendős kedvese, Rahab New Jerseyben él együtt immár több mint egy éve. A pár most a Metrónak mesélt őszintén arról, mi a boldogságuk titka.

A kapcsolatunk úgy kezdődött, hogy egy irodában dolgoztunk és a költözködésemhez tőle kértem papírdobozokat. Elkezdtünk flörtölni, majd elhívott randira. Onnantól kezdve nem volt kérdés, hogy együtt folytatjuk tovább az életünket" – mesélte a lány.

Persze Rahab családja a legelején ellenezte a kapcsolatukat, és rengeteg fájdalmat okoztak a lánynak, de őt ez csak még közelebb hozta a párjához, aki mindig ott volt mellette és megvigasztalta.

Azt sem volt számukra könnyű feldolgozni, amikor a járókelők furcsán néztek rájuk, de mára megtanultak erről nem tudomást venni, hiszen jól tudják, a magánéletük csak rájuk tartozik. A lényeg, hogy ők maguk boldogok.

Eagles

Rahab Kimani (@mimirahab) által megosztott bejegyzés,

Ritkán veszekednek, csupán apróbb problémáik adódnak. Nevetve mesélték, hogy a lány nem szereti, hogy párja éjszakánként horkol, a férfi viszont azt nem szívleli, ahogyan kedvese a fogát csikorgatja. Jól tudják, hogy egyik pár sem tökéletes, ők sem azok.

"A legjobb a korkülönbségben, hogy Joe elég érett ahhoz, hogy odafigyeljen a tisztaságra és a rendre, néha vacsorát főz nekem, a gondomat is viseli" - nyilatkozta Rahab.