Az új japán takarítási trend a praktikumra helyezi a hangsúlyt

fashion week takarítás Japán rend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új trend hódít Japánban, ami a "kanso" nevet kapta. A módszer lényege, hogy minden felesleges tárgyat kiiktassunk az életünkből, így a tavaszi nagytakarítás is könnyebb lesz. 

A Mashable cikkezett arról az új japán takarítási- és életmódtrendről, amely lényegesen megkönnyíti a japánok életét. A kanso lényege, hogy minden felesleges tárgyat kiiktassunk az életünkből és kizárólag a praktikumra koncentráljunk.

Természetesen, aki szeretné magáévá tenni a filozófiát, annak nem kell az összes kedvenc tárgyától megszabadulnia, egyszerűen csak jó, ha átértékeljük a tárgyaink hasznát és fontosságát.

A tavaszi nagytakarítást is lényegesen megkönnyíti, ha nem kell egy csomó apró mütyűrt áttörölgetni, mindössze csak néhány praktikus és minőségi tárgyat tartalmaz a lakásunk, amit rövid idő alatt is letakaríthatunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.