Szulák Andrea kislánya, Rozina már 11 éves, hasonlít édesanyjára

anyaság család anya Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea 43 évesen lett édesanya, lánya, Rozina már 11 éves, látszólag kész nő. Andrea szeretetével vigyáz a kislányra, aki a megszólalásig hasonlít rá. 

"Imádom a lányom, igyekszem jó anya lenni, igyekszem vele kapcsoaltban mindent a lehető legjobban csinálni, mégis reggeltől estig azon filozofálok, vajon jó anya vagyok-e. Szeretném jól csinálni, de nem szeretném megnyomorítani, nem akarok rátelepedni, mint egy nagy madár, és a szárnyaimmal eltakarni előle a fényt" - mesétle Szulák Andrea a Best magazinnak adott interjújában. Kislányát, Rozinát 43 évesen hozta a világra. Ma már 11 éves.

Rozina megszólalásig hasonlít édesanyjára, Szulák Andrea szerint azonban csak látszólag kész nő. "Lelkileg romlatlan, nagyon tiszta kis baba" - mondta az édesanya, aki szeretetével igyekszik védeni lányát.

Nyílt levél egy édesanyához, aki folyamatosan gyermeke privát szférájában taposhttp://www.life.hu/csalad/20180502-nyilt-level-egy-edesanyahoz-aki-gyermeke-privat-szferajaban-tapos.htmlEgy anya számára a gyermeke az első, megvédi bárkivel és bármivel szemben. Sajnos azonban, mint azt az olvasónk levele is alátámasztja, nem minden anya működik így. Vannak azok, akik hazug álarcot vesznek fel mások előtt, belegázolnak gyermekük magánéletébe, majd egyszerűen felteszik a kezüket: ők nem tehetnek semmiről sem. CsaládOrigoUtcára kerülhet Bubik István eltitkolt családja, Szentandrássy Hédi és lánya, Kincsőhttp://www.life.hu/csalad/20180504-utcara-kerulhet-bubik-istvan-eltitkolt-csaladja-szentandrassy-hedi-es-lanya-kincso.htmlBubik István gondoskodott eltitkolt családjáról, amíg élt, halál után azonban csak egy darabig tudott boldogulni Szentandrássy Hédi és lánya. Mostanra pedig nagyon rossz helyzetbe kerültek: hajléktalanná is válhatnak. CsaládOrigoCooky és párja most mindent megmutatnak: vlogot indítottakhttp://www.life.hu/csalad/20180504-cooky-es-parja-most-mindent-megmutatnak-vlogot-inditottak.htmlVlogot indított Cooky és párja, Debóra. A videósorozatban a szülői élet nehézségeit és szépségeit, valamint kisfiuk, Kevin cseperedését mutatják be. CsaládOrigoCsisztu Zsuzsa megmutatta fiait: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180504-csisztu-zsuzsa-megmutatta-fiait.htmlCsisztu Zsuzsa nem gyakran mutatja meg családját, de nagyobbik fia születésnapján kivételt tett: mindkét gyermekéről posztolt, már nagyon nagyok a fiúk! CsaládOrigo33 év van közöttük, mégis boldogok: egy amerikai pár vallott arról, mi a titkukhttp://www.life.hu/csalad/20180503-33-ev-van-kozottuk-megis-boldogok-egy-amerikai-par-vallott-arrol-mi-a-titkuk.htmlJoe és Rahab között összesen 33 év a korkülönbség. Most elárulták, mi a titka annak, hogy ennek ellenére is boldogan élnek együtt. CsaládOrigoBrooklyn Beckham születésnapján lepte meg David Beckhamet: megható videóhttp://www.life.hu/csalad/20180503-brooklyn-beckham-szuletesnapjan-lepte-meg-david-beckhamet-meghato-video.htmlDavid Beckham szerdán ünnepelte születésnapját, ebből az alkalomból pedig New Yorkban élő fia, Brooklyn Beckham is hazautazott, ám erről az édesapa mit sem sejtett. Megható videóban mutatták be a nagy talákozást. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.