Hosszú Katinka úszódresszben ment ki az utcára: fotó

Forrás: DPPI/Stephane Kempinaire -
utcai viselet Iron Lady Hosszú Katinka fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka imádja az úszódresszeit, ezért még az utcára is abban megy ki.

Akinek ilyen teste van, ezt is megteheti: fürdőruhában közlekedik az utcán Hosszú Katinka. Annyira szeretheti ezt az egyébként kényelmes ruhaneműt, hogy a medencén kívül is ebben van a legszívesebben. Le is fotózta magát így:

Hosszú Katinka Forrás: Insta Story
Sminktippek édesanyáknak: így sminkelj 40 feletthttp://www.life.hu/trend/20180503-sminktippek-edesanyaknak-igy-sminkelj-40-felett.htmlA negyven az új húsz! Kitolódnak a határok, ezért nem kell megijedni és lemondani semmiről, ami a kenceficéket illeti, csak körültekintőbben kell összeválogatni az érettebb minőséghez és az életformához igazodva. TrendOrigoHamarosan bárki vásárolhat magának vaginanadrágothttp://www.life.hu/trend/20180505-hamarosan-barki-vasarolhat-maganak-vaginanadragot.htmlA vaginanadrág pár hete tűnt fel Janelle Monáe klipjáben, de hamarosan bárki hozzájuthat.TrendOrigoKiderült, mennyibe kerül majd Meghan Markle esküvői ruhájahttp://www.life.hu/trend/20180505-kiderult-mennyibe-kerul-majd-meghan-markle-eskuvoi-ruhaja.htmlA hírek szerint Meghan Markle ámulatba ejt majd mindenkit esküvői ruhájával, és annak árával is... Állítólag a Ralph & Russo brit divatház készíti neki a fehér csodát. Trend--Kiderült, mennyibe kerül majd Meghan Markle esküvői ruhájahttp://www.life.hu/trend/20180505-kiderult-mennyibe-kerul-majd-meghan-markle-eskuvoi-ruhaja.htmlA hírek szerint Meghan Markle ámulatba ejt majd mindenkit esküvői ruhájával, és annak árával is... Állítólag a Ralph & Russo brit divatház készíti neki a fehér csodát. Trend--Heti trendjelentés: Sarah Jessica Parker soha nem volt ennyire lepukkanthttp://www.life.hu/trend/20180504-heti-trendjelentes-szerepel-benne-sarah-jessica-parker-katie-holmes-zendaya.htmlKisebb vörös szőnyeges események voltak a héten, néhány emlékezetes outfit azonban így is volt. Mutatjuk őket! Trend--Smink nélküli fotót posztolt Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20180504-smink-nelkuli-fotot-posztolt-bodi-sylvi-cornwall.htmlSmink nélküli fotót posztolt Bódi Sylvi, rajongói szerint még így is ő a világ legszebb nője. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.