Megérkeztek az első hivatalos fotók Lajos hercegről

baba fotók Lajos herceg Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hetet sem kellett várni az első hivatalos fotókra: a Kensington Palota a közösségi oldalán mutatta meg Lajos herceget a nagyvilágnak.

Április 23-án látta meg a napvilágot Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke. A kisfiúnak pár nappal születése után a neve is kiderült, szülei Louis Arthur Charles-nak nevezték el. A kis Lajosról a palota most hivatalos fotókat is mutatott, az internet népe pedig teljesen elolvadt.

Az egyik felvételen édesdeden alszik, miközben Sarolta hercegnő puszit nyom az arcára, a másikon pedig hatalmas szemekkel szemléli a körülötte levő világot.

Köllő Babett és férje, András hosszú ideje nem alszanak egy hálószobábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kollo-babett-es-ferje-hosszu-ideje-nem-alszanak-egy-haloszobaban.htmlKöllő Babett elmesélte, hogy mióta a Celeb vagyok! Ments ki innen című műsorból hazajött, kislánya, Milla kizárólag vele hajlandó aludni, annyira megviselte anyukája távolléte. TV + SztárokOrigoÓriásiak lettek Horváth Éva mellei: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-oriasiak-lettek-horvath-eva-mellei-foto.htmlA modell teste igencsak megváltozott, mióta édesanya lett. TV + SztárokOrigoMár nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180505-mar-nem-enekel-a-fiesta-egyuttesben-szandi-novere-pintacsi-viki.htmlKedden még fellépése volt, ma pedig már nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Viki. TV + SztárokOrigoÍgy szerezte Rubint Réka a szeme alatt húzódó sérülést: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-igy-szerezte-rubint-reka-a-szeme-alatt-huzodo-serulest-video.htmlA jó megfigyelők észrevehették már, hogy Rubint Réka egyik szeme alatt sérülés látható, ennek eredete derült most ki a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. TV + Sztárok--Iszak Eszti szakmát válthttp://www.life.hu/sztarok/20180505-iszak-eszti-szakmat-valt.htmlAz egykori műsorvezető és divattervező, Iszak Eszter hamarosan szakmát vált. A Miss Balaton szépségverseny egyik mentoraként is dolgozó Eszti a Life.hu-nak elmondta, hogyan tervezi a karrierjét a jövőben.TV + Sztárok--Megszólalt a Michael Schumacher körüli titkolózásról Luca Badoer, a Ferrari Forma-1-es csapatának tesztpilótájahttp://www.life.hu/sztarok/20180505-megszolalt-a-michael-schumacher-koruli-titkolozasrol-luca-badoer.htmlLuca Badoer, a Ferrari Forma-1-es csapatának egykori tesztpilótája megszólalt a Michael Schumacher körüli titkolózásról. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.