Kevesen gondolnák a mindig nyugodt és csupaszív Oláh Gergőről, hogy gyermekkorában kicsit sem riadt vissza a nagyobb csínytevésektől. Egyszer egyik iskolatársának szülője is megkereste az édesanyját, hogy elbeszélgessenek. 

A Vigyázat, szülővel vagyok! című műsor kedd esti vendége Oláh Gergő és édesanyja lesznek. A Bors cikke szerint nem lesz eseménytelen az adás, hiszen fény derül az énekes sötét titkaira. 

Édesanyja szerint Gergő rossz társasága keveredett az iskolában, egy iskolai ünnepségen egyik társa nadrágját is lerántotta. "Otthon nem mondtam el anyunak, csak másnap jött a kisfiú apukája, aki elbeszélgetett anyummal. Anyutól nagyon kikaptam" - emlékezett vissza az énekes. 

Oláh Gergő és édesanyja együtt nosztalgiáznakForrás: TV2

A Borsnak azt is emlesélték, hogy Gergő fáradtságot nem kímélve társaival a szünetekben alagutat ásott az iskola kerítése alá, így ki tudtak szökni az iskola melletti patakhoz. "Aztán kitaláltuk azt a játékot, hogy ki meri átugrani a patakot. Természetesen ekkor is én voltam a legbátrabb. Egy alkalommal nem sikerült a mutatvány, és beleestem a patakba. Csuromvizesen kellett bemennem az iskolába, a szüleimet pedig azonnal hívták, hogy vigyenek haza" - idézte Oláh Gergő szavait a lap.