Oláh Gergő sok gondot okozott a szüleinek, az iskolából is megszökött

édesanya iskola gyerekkor szülők Oláh Gergő Szökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen gondolnák a mindig nyugodt és csupaszív Oláh Gergőről, hogy gyermekkorában kicsit sem riadt vissza a nagyobb csínytevésektől. Egyszer egyik iskolatársának szülője is megkereste az édesanyját, hogy elbeszélgessenek. 

A Vigyázat, szülővel vagyok! című műsor kedd esti vendége Oláh Gergő és édesanyja lesznek. A Bors cikke szerint nem lesz eseménytelen az adás, hiszen fény derül az énekes sötét titkaira.

Édesanyja szerint Gergő rossz társasága keveredett az iskolában, egy iskolai ünnepségen egyik társa nadrágját is lerántotta. "Otthon nem mondtam el anyunak, csak másnap jött a kisfiú apukája, aki elbeszélgetett anyummal. Anyutól nagyon kikaptam" - emlékezett vissza az énekes.

Oláh Gergő és édesanyja együtt nosztalgiáznak Forrás: TV2

A Borsnak azt is emlesélték, hogy Gergő fáradtságot nem kímélve társaival a szünetekben alagutat ásott az iskola kerítése alá, így ki tudtak szökni az iskola melletti patakhoz. "Aztán kitaláltuk azt a játékot, hogy ki meri átugrani a patakot. Természetesen ekkor is én voltam a legbátrabb. Egy alkalommal nem sikerült a mutatvány, és beleestem a patakba. Csuromvizesen kellett bemennem az iskolába, a szüleimet pedig azonnal hívták, hogy vigyenek haza" - idézte Oláh Gergő szavait a lap.

Ilyen az élet kisgyerekkel egy illusztrátor szemén áthttp://www.life.hu/csalad/20180506-ilyen-az-elet-kisgyerekkel-egy-illusztrator-szemen-at-anyasag.htmlAz anyasággal az egész életed megváltozik. Kemény, fárasztó, ugyanakkor örömteli és gyönyörű időszak veszi kezdetét, melynek innentől kezdve nem lesz vége, csupán változatossága fogja időnként frissíteni az életedet. Kara Western illusztrátor is megélte ezt, és nem rettent vissza attól, hogy tapasztalatait munkájában is megjelenítse. CsaládOrigoHamarosan gyereket szeretne Iszak Esztihttp://www.life.hu/csalad/20180508-hamarosan-gyereket-szeretne-iszak-eszter.htmlNoha a gyönyörű modell úgy néz ki, akár egy tinédzser, már ő is betöltötte a 30. életévét, így nagyon is foglalkoztatja a családalapítás gondolata. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoÍgy gömbölyödik Nyári Dia pocakja: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180507-igy-gombolyodik-nyari-dia-pocakja-foto.htmlÚjabb kismamafotózáson vett részt Nyári Dia, akinek már egyre nagyobb a babapocakja. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoBörtönben született, egy év után nevelőszülőkhöz került a kislányhttp://www.life.hu/csalad/20180507-bortonben-szuletett-egy-ev-utan-neveloszulokhoz-kerult-a-kislany.htmlAnyák napja alkalmából egy megható kisfilmet készített az SOS Gyermekfalvak, hogy így népszerűsítsék a nevelőszülőséget. Család--Ezért nem szerepelt György herceg Lajos herceg első hivatalos fotóinhttp://www.life.hu/csalad/20180507-ezert-nem-szerepelt-gyorgy-herceg-lajos-herceg-elso-hivatalos-fotoin-sarolta-hercegno.htmlHol van György herceg? – kérdezhették sokan azután, hogy a Kensington Palota közzétette Lajos herceg első hivatalos fotóit. Az egyik felvételen a csöppség a nővérével, Sarolta hercegnővel látható, a másikon pedig egyedül van. Család--Így ünneplik az anyák napját a magyar sztárokhttp://www.life.hu/csalad/20180506-igy-unneplik-az-anyak-napjat-a-magyar-sztarok-liptai-madai-abel-zseda-gaspar.htmlMájus első vasárnapján ünnepeljük Magyarországon az anyák napját, amiről persze a sztárok sem feledkeztek meg. Nézzük, ők hogyan köszöntötték édesanyjukat! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.