1 millió dollárt érő ruhában jelent meg a vörös szőnyegen Camila Coelho

fashion week blogger ruha Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megéri bloggerkedni: remek bizonyíték erre Camila Coelho, akit felkértek arra, hogy vegyen részt a cannes-i filmfesztiválon. A vörös szőnyegen egy 1 millió dollárt érő ruhában parádézott.

Camila Coelhót több mint 7 millióan követik Instagramon. Rengetegen felfigyeltek már a csinos bloggerre, aki még a cannes-i filmfesztiválra is meghívást kapott. És ha már meghívták, ki is használta az alkalmat és egy 1 millió dollár értékű fekete estélyibe bújt.

A Ralph & Russo Haute Couture darab egy fodros, 2 méter hosszú uszállyal rendelkezett. Camila persze nagyon büszkén pózolt a ruhában és az Instagram-oldalára is feltöltött pár fotót róla.

HAPPY in @ralphandrusso #HauteCouture #cannes2018 #cannesfilmfestival2018

Camila Coelho (@camilacoelho) által megosztott bejegyzés,

Smink nélkül, ébredés után posztolt Palvin Barbi: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180510-smink-nelkul-ebredes-utan-posztolt-palvin-barbi-foto.htmlPalvin Barbi ébredés után is úgy néz ki, mint más élete legjobb napján... A gyönyörű modell smink nélküli fotót posztolt. Trend--Indul az esküvői szezon: ez 2018 menyasszonyi sminkje http://www.life.hu/trend/20180507-indul-az-eskuvoi-szezon-ez-2018-menyasszonyi-sminkje.htmlÚjra a szűzies ártatlanság a trend az esküvői sminkek terén. Nem trendi a mű! Se a műszempilla, se a tetoválás, se a műköröm, se a csillám - csakis a természetesség! Minőségi alapanyagokkal könnyűszerrel kihangsúlyozhatod természetes szépségedet, ha nem akarod szakemberre bízni magad a nagy napon. TrendOrigoKulcsár Edina babapocakkal, testhezálló ruhában riszál a kamerának: videóhttp://www.life.hu/trend/20180508-kulcsar-edina-babapocakkal-testhezallo-ruhaban-riszal-a-kameranak-video.htmlKulcsár Edina legfrissebb videójában egy tetőteraszon modellként riszál dögös kismamaruhában. Trend--Met-gála 2018: a legextrémebb férfi ruhákhttp://www.life.hu/trend/20180508-metgala-2018-a-legextremebb-ferfi-ruhak.htmlA 2018-as Met-gála a katolicizmus témája köré épült. A hollywoodi jelmezbálon nem csak a nők tettek ki magukért az extrém outfitekkel, a férfiak is bevállaltak merészebb darabokat. Mutatjuk is őket! Trend--Emily Ratajkowski nagyon rövidre vágatta a hajáthttp://www.life.hu/trend/20180508-emily-ratajkowski-nagyon-rovidre-vagatta-a-hajat.htmlLevágatta a haját Emily Ratajkowski. Hosszú hajzuhatagát rövid, kissé fiús frizurára cserélte. Trend--Ez a szinte mindent megmutató esküvői ruha robbantotta fel az internetethttp://www.life.hu/trend/20180507-ez-a-szinte-mindent-megmutato-eskuvoi-ruha-robbantotta-fel-az-internetet.htmlNem tudni, ki ez a nő, de menyasszonyi ruhájával teljesen megosztotta az internezetők táborát. Ritkán látni ilyen merész darabot. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.