Közeleg a nyári szezon, amikor szívesen megújulunk és próbálunk ki új, sok esetben extrémebb dolgokat. Itt az ideje, hogy a hajszíneddel is kísérletezz egy kicsit. Megmutatjuk az idei év legizgalmasabb árnyalatait.

1. Irizáló lila

A lila árnyalatok nagyon mennek idén. Nem is csoda, hiszen az év színe is egy lila árnyalat, mégpedig az ultraviola. A fényes lilák most a hajviseletben is nagyon divatosak, ha bevállalós vagy.

Irizáló lilaForrás: Instagram/diane.kendal

2. Ombre mézszőke

A meleg, mézes árnyalatok továbbra is tartják magukat. Igazi napcsókolta hatást érhetsz el velük, főleg ha ombre stílusban kéred a fodrászodtól.

Ombre mézszőkeForrás: Instagram/ninezeroone

3. Bíborvörös

A 2017-es rosegold árnyalat már a múlté. De ne sirassátok túlságosan sokáig, inkább próbáljátok ki az új, mélyebb árnyalatot, a bíborvöröset.

BíborvörösForrás: Instagram/anhcotran

4. Tintafekete

Ez a gazdag fekete árnyalat sok sztárnak az egyik kedvence, például Rihannának. Idén kifejezetten trendi ez a mély fekete szín, amit egy hosszú bobbal kombinálva garantált sikert érhetsz el. 

TintafeketeForrás: Instagram/riawna

5. Hamubarna

A mély csokoládébarna és a tompa palaszürke szerelemgyereke ez az izgalmas árnyalat. Kicsit komoly, kicsit játékos, de egy biztos: nagyon vagány.

HamubarnaForrás: Instagram/susan.aw

6. Jeges platina

Míg tavaly a színtiszta hófehér volt a trendi platina árnyalat, idén a kicsit jegesebb, kicsit koszosabb hatás érvényesül. 

Jeges platinaForrás: Instagram/olaplex