Sarka Kata és Hajdú Péter összehozták a családot kislányuk elsőáldozására

Sarka Kata elsőáldozás család katolikus egyház Hajdú Péter vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elsőáldozó lett Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya, Noncsi. Ebből az alkalomból az egész család együtt ünnepelt. Mint Hajdú Péter elmondta: nagyon fontos nekik a gyerekek vallásos nevelése. 

"A keresztapám, aki most egy agyvérzés után élet és halál között lebeg, fontos szerepet játszott az én katolikus neveltetésemben. Igaz, erre a szüleim is nagy hangsúlyt fektettek. Ezért is örülök neki, hogy Noncsi lelkesen vett részt a hittanoktatásban és jutott el az elsőáldozásig" - mondta a Lokálnak Hajdú Péter, akinek Sarka Katával közös kislánya, Noncsi elsőáldozó lett.

#noncsi #elsőáldozás #today @white_kollection

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

A törökbálinti szertartáson újra együtt voltak a szülők, akiknek válása még tart. Az édesapa arról is beszélt, milyen most a helyzet köztük. "A magánéletemről nem szeretnék nyilatkozni, de azt elárulhatom, hogy Katával egyetértésben neveljük a gyermekeinket, és úgy érzem, a kezdeti krízis után Noncsi és Dávidka kezdi elfogadni a helyzetet, hogy Kata és én már nem vagyunk egy pár. Szeretném, ha az életük minden fontos állomásánál együtt tudnánk ünnepelni velük, megértésben és szeretetben" - nyilatkozta a lapnak Hajdú Péter.

Apa-lánya❤️ #noncsi #mydaughter❤️ #gyonyoru #elsoaldozo

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.