Devényi Tibi bácsi luxusotthonba költözött: fotók

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
luxus Dévényi Tibi bácsi otthon Penthouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dévényi Tibi bácsi Budapest egyik legpatinásabb épületében lakott évekig, de válása és a fia kirepülése után már soknak bizonyult egymagának a 130 négyzetméter. Ezért döntött a költözés mellett a DJ, a Fem3 Cafénak pedig meg is mutatta új otthonát.

Dévényi Tibi bácsi fájó szívvel ugyan, de elköltözött gyönyörű otthonából. Évekig Budapest egyik legpatinásabb házában élt, de megváltozott az élete, és már túl nagy volt neki az az otthon, ezért úgy döntött, kisebbre vált, de nem kevésbé szépre! Tibi bácsi egy penthouse-t vásárolt magának, ahol minden személyes tárgya helyet kapott, a kilátás pedig lélegzetelállító.

Íme, Tibi bácsi terasza Forrás: FEM3 Café
A konyha is nagyon modern Forrás: FEM3 Café

A modern otthon berendezésében Tibi bácsinak barátnője segített, csak a DJ dolgozószobájában található egy-egy bútordarab a régi lakásból.

A dolgozószobába kerültek a régi bútorok Forrás: FEM3 Café
Ezek voltak a hírhedt pszichopata sorozatgyilkosok otthonai (18+)http://www.life.hu/otthon/20180510-hirhedt-pszichopata-sorozatgyilkosok-otthonai-hazai-18.htmlMi történne, ha a szomszédodról kiderülne, hogy sorozatgyilkos, aki saját otthonában végzett áldozataival? Meg fogsz lepődni, hogy milyen sokan jártak már így. A pszichopata gyilkosokról sok mindent lehet tudni - miként öltek, mennyi áldozatuk volt -, de arról, hogy mi történt azzal a házzal, melyben éltek és sok esetben gyilkoltak, csak igen kevés információ szivárog ki. Így történhet meg, hogy valaki tudtán kívül beköltözik egy olyan házba, melynek kertjében embereket temettek el. OtthonOrigoA férfiaknak és a szerszámoknak is kell egy privát ház a kertbenhttp://www.life.hu/otthon/20180426-a-ferfiaknak-es-a-szerszamoknak-is-kell-egy-privat-fahaz-kerti-haz.htmlAmikor a kertre gondolunk, magunk előtt látjuk a zöld gyepet, egy grillező sarkot, pár kellemes pihenést ígérő nyugágyat, a merészek pedig még egy medencét is. De valljuk be, hogy a valóságban a kerítés tövében ott hevernek a szerszámok, a terasz nagy részét elfoglalja a fűnyíró, a többi kerti kellékről már nem is beszélve OtthonOrigoElhagyott helyek – Romos, szellemjárta kúriák és kastélyokhttp://www.life.hu/otthon/20180509-elhagyott-helyek-romos-es-szellemjarta-kastelyok.htmlAz elhagyott épületeknek van egyfajta romantikus bája. A kitört ablakokon át is lehet látni, hogy milyenek voltak régi pompájukban. Szörnyű, hogy a következőkben bemutatott csodás kúriák és kastélyok gazdátlanul állnak már hosszú évek óta, és szép lassan össze fognak omlani. OtthonOrigoPillants be Marton Adrienn és Edvin Marton fürdőszobájábahttp://www.life.hu/otthon/20180513-pillants-be-marton-adrienn-es-edvin-marton-furdoszobajaba.htmlMarton Andrienn ételstylist Dorogi Gabriella műsorában mutatta meg férjével való közös fürdőszobájukat. Edwin Marton felesége elárulta, számára ez az a hely, ahol a legjobban ki tud kapcsolni egy nehéz nap után. Hogy a tervezés során mi volt a fő szempont a házaspár számára, kiderül a Desig műhely videójából. OtthonOrigoDétár Enikő megmutatta új otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20180513-detar-eniko-megmutatta-szerelmi-feszkuket.htmlFele akkora házban él most Détár Enikő, mint válása előtt, de nem bánja, mert boldog.OtthonFotó: Polyák Attila - Origo5 stúdiólakás design, avagy így rendezd be a kicsi, egyterű otthonodathttp://www.life.hu/otthon/20180507-5-studiolakas-design-avagy-igy-rendezd-be-a-kicsi-egyszobas-otthonodat.htmlElsőként érdemes tisztázni, hogy mit is takar a stúdiólakás. Ez az elnevezés lényegében a kicsi alapterületű, egyszobás – sok esetben galériás – lakásokat jelöli. Ezek berendezése nem egyszerű, hiszen rengeteg funkciónak kell megfelelnie a zsúfoltság érzete nélkül. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.