Béres Alexandrának eltört a csípője szülés közben

Születés szülés gyermek Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó emlékei vannak a szülésről Béres Alexandrának, aki eltökélt volt azzal kapcsolatban, hogy természetes úton szeretne szülni. Keskeny a csípője, ebből fakadóan akadtak nehézségei, első gyermeke születésénél el is tört a csípője. Napokig nem tudott felállni. 

Béres Alexandra Kandász Andrea műsorában beszélt családi életéről és a szüléssel kapcsolatos emlékeiről. Mint mondta: csak jó emlékei vannak.

Férjével, akivel egy fitneszversenyen ismerkedtek meg, még mindig boldogok, azt is elárulta, hogy két-három havonta elutaznak, hogy egy kicsit csak ketten legyenek.

Először azt hitték, nem lehet gyermekük, de végül kiderült, hogy lombikbébi programmal van esélyük. Természetesen és érzéstelenítés nélkül szeretett volna szülni. "Úgy alakult, hogy egy nagyon hosszú szülésem volt, hiszen tényleg nagyon szűk volt a csípőm, egy picit ki is nyílt. Lett egy apró törésem, fel sem tudtam állni" - mondta a műsorban Béres Alexandra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.