Frizbi Hajdú Péterrel szülés Gáspár Evelin gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Esti Frizbi felvételének egyik vendége Gáspár Evelin volt. Győzike lánya elárulta: esze ágában sincs szülni. 

"Nem tervezek esküvőt, a mai világban hülye lennék szülni (...) Évek óta azért dolgozom, hogy olyan testem legyen, amit a fejemben elképzeltem. Ha most szülnék, az egész munkámat kidobhatnám a kukába. Illetve nem érzem most még készen magam egy gyerekhez" - idézi Evelint a Blikk.

Forrás: Madár Tibor

Szinetár Dóra még otthon marad Benjivel, kevés előadást vállalhttp://www.life.hu/csalad/20180509-szinetar-dora-egy-szerepet-veszi-vissza-egyelore-az-operettszinhazban-enek-az-esoben.htmlSzinetér Dóra lemondta szerepeit, hogy minden idejét a kis Benjaminnal tölthesse. CsaládOrigoMa ünnepli 7. házassági évfordulóját Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/csalad/20180429-ma-aprilis-29en-unnepli-7-hazassagi-evfordulojat-katalin-es-vilmos.htmlImmár három gyerek boldog szülei Katalin és Vilmos. A pár ma hét éve mondta ki a boldogító igent. CsaládAFPMár a szülőszobán van Luxus Vivien, érkezik a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180422-szuloszoban-van-luxus-vasvari-vivien-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje.htmlEzekben az órákban hozza világra luxusbabáját Luxus Vivien: természetesen luxuskörülmények között. Család--Megmutatta szüleit Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20180429-megmutatta-szuleit-berki-krisztian-kire-hasonlit.htmlSosem láttuk még Berki Krisztián szüleit: most azonban megmutatta őket. Család--Megmutatta egyéves kisfiát, Milánt Sváby Andráshttp://www.life.hu/csalad/20180414-megmutatta-egyeves-kisfiat-svaby-andras.htmlRitkán enged betekintést magánéletében Sváby András, most azonban mégis megtette...Család--Új kemencéjében készíti húsvéti menüjét Bangó Margithttp://www.life.hu/csalad/20180401-uj-kemencejeben-kesziti-husveti-menujet.htmlA Kossuth-díjas művésznő húsvétkor avatja fel azt a kemencét, melyet családja ajándékozott neki. Bangó Margit azt is elárulta, mit főz a családjának. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.