Üdítően izgalmas lehetsz a limezöld árnyalattal. Ha imádod a friss, vibráló megjelenést, akkor mindenképpen próbáld belecsempészni a sminkedbe. Larion Oscar sminkmester megmutatja, hogyan!

  • Hordhatod diszkréten egy szép tusvonal formájában. Készíts egy sötétebb zöld árnyalattal egy tusvonalat, majd a szemzugtól a szemhéj közepéig húzz rá egy élénk limezöld árnyalatot, és máris kész a vibráló tekintet! Jól passzol hozzá a nude vagy akár egy pinkes ajakrúzs.
Légy merész, használj sötétzöld és lime színű szemhéjtust!Forrás: Instagram/covergirl
  • Ha imádod a geometrikus tusvonalat, akkor készítsd el egy mélyzöld árnyalattal, majd a limezöldet a körülhatárolt területre csempészd be. A szempilláidat először egy fekete szempillaspirállal fesd ki, és a hegyét bolondítsd meg egy élénkzöld szempillafestékkel. Nagyon izgalmas hatást érsz el ezeket együtt alkalmazva. Jól passzolnak ehhez a sminkhez a lazacos, narancsos felhangú ajakrúzsok.
Geometrikus tusvonallal készült zöld sminkForrás: Larion Oscar
  • Használhatod tisztán is a limezöldet: készíts egy füstös hatású szemfestést ezzel a vibráló színnel, és mélyítsd a szempillák tövét egy örökzöld, matt árnyalattal. Szempilláidat ez esetben fekete spirállal fesd ki hozzá, mert nagyon szépen kiemeli a zöld bujaságát. Fokozhatod a frissítő hatást barackos, korallos ajakrúzsokkal.
Füstös hatású szemfestésForrás: Larion Oscar
  • Ha bevállalós vagy, akkor készíts egy természetes hatású szemfestést, és a szemzugba csempészd be finoman a limezöldet. A szempilláidat először fekete szempillaspirállal fesd ki, aztán húzd át egy élénkzölddel. Végül készíts egy ombre, színátmenetes ajakfestést: a limezölddel fesd ki ajkadat, majd egy sötétebb zöld árnyalatot satírozz az ajkaid külső szélére szép átmenettel. Ragyogj a limezölddel bátran!
Készíts ombre, színátmenetes ajakfestést!Forrás: Larion Oscar