Túlsúlyosnak és kövérnek kiálltották ki az internetezők azt a 14 hónapos kislányt, akiről édesapja töltött fel egy képet saját közösségi oldalára. A fotó bejárta a sajtót, az édesanya pedig kétségbeesett, hiszen gyermeke orvosai teljesen normálisnak ítélték a kislány súlyát. 

"Miért ilyen kövér? Mivel etetitek?"

"Szemmel láthatóan túlsúlyos!" - ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeztek ahhoz a fotóhoz, melyet egy 14 hónapos kislányról tett közzé édesapja az Imguron. Nem sokkal később az édesanyát egy ausztráliai barátja értesítette arról, hogy a fotó már az ottani sajtóban is előkerült. Ekkor rákeresett az interneten, és látta, hogy számos országban foglalkoznak az esettel és lánya képét a gyermekkori túlsúllyal hozzák összefüggésbe. 

Még csak 14 hónapos testét mégis bírálták az internetezőkForrás: ZOEY SEMCHUK

Az kétségbeesett édesanya a Scary Mommy nevű oldalon írta meg történetüket. Elmondta, hogy 14 hónapos kislánya egyáltalán nem kövér, a kép elkészültekor főként még anyatejen élt. Az orvosok elégedettek súlyával, és egyenletes fejlődést mutat. 

Nem értette, hogyan lehet az, hogy egy olyan kislányt bántanak az internetezők, aki még olvasni sem tud. Ezt szerencsének ítélte az anyuka, hiszen így legalább nem kell szembesülnie azzal, hogy alig több mint 1 éves korában is vannak olyanok, akik nem elégedettek a testével.